Adaugă
Publicitate

intre 09:00 si 14:00 Program complet

Conferinţă, Seminar

ADDIP Brasov

60 lei/participant sau 100 lei/cuplu

Imbunatățește Sesizează

822 0

Prezentare

Ați auzit vreodată astfel de afirmații: ”Cum aș putea să fac ca ce este acum să dureze o veșnicie?” ”Am sperat că această relație va rezista...” ”Ce îmi mai trebuie ca să-l fac să rămână lângă mine?” ”De ce alții au grămadă de fete în jur, iar eu n-am avut până acum nicio relație mai serioasă...”?

V-ați confruntat cu astfel de întrebări? De multe ori presupunem că relațiile ar trebui să meargă de la sine sau să fie mai puțin complicate decât ne-am așteptat. Totuși, experiența spune că nu este așa de ușor. De ce? Care este misterul relațiilor? Au reguli pe care nu le știm? De ce dorim relații? Care sunt ingredientele unei relații de calitate? Cum să identific și să mă pregătesc pentru ACEA Relație? Toate acestea le vom aborda in Seminarul interactiv despre Relațiile de Cuplu, din seria Destinat Pentru Succes.

Preț: 60 ron/participant sau 100 ron/cuplu insa cei care se inscriu pana in data de 27 februarie, beneficiaza de o reducere de 30%, astfel incat pretul este 40 lei/persoana.

Trainer: Costi Filote
Înscrieri:

Organizator: Asociatia ADDIP


Etichete:

seminar , ADDIP

Contact

Organizator:

ADDIP Brasov

Str. Jepilor nr. 4, Brasov

0368446197; 0754049636


Loc de desfășurare:

Urmează în Braşov 5652

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe