Adaugă
Publicitate

Prezentare

În urmă cu 90 de ani, în SUA lua ființă Toastmasters International o organizație care își dorea să încurajeze oamenii să-și atingă potențialul maxim și să-și îndeplinească visele.

Din 1924, prin intermediul clubului, oameni din întreaga lume și-au îmbunătățit abilitățiile de comunicare și de leadership, precum și curajul de a alege schimbarea în bine.

La ora actuală, Toastmasters International a devenit un punct de referinţă pentru practicarea comunicării orale şi dezvoltarea abilităţilor de conducere ale membrilor săi.

La Toastmasters nu există profesori, membrii învaţă “văzând şi făcând”, cu ajutorul manualelor şi al evaluărilor primite de la ceilalţi. Procesul de evaluare vizează atât discursurile – pregătite sau improvizate – dar şi modalitatea de îndeplinire a rolurilor asumate în cadrul şedinţei.

În luna iulie, Clubul Toastmasters Brașov a împlinit 4 ani de când membrii acestuia și cei care doresc să asiste, vin în fiecare marți, începând cu ora 18.15 la sediul Prefecturii Brașov cu scopul de a devenii mai buni, cu scopul de a depășii monotonia cotidianului.

În Clubul Toastmasters toți sunt învingători ! Cu toții ne dezvoltăm abilitățile de comunicare și cele de leadership, asigurându-se astfel o mai mare încredere în propria persoană și având ca efect direct dezvoltarea personală.

În data de 9 septembrie, în cadrul ședinței săptămânale de club vom organiza un concurs de discursuri umoristice, atât în limba română cât și în limba engleză (ședințele regulate sunt în limba engleză). În urma acestui concurs se vor alege membrii care vor reprezenta Brașovul la faza națională de discursuri (București) unde au posibilitatea să fie aleși să reprezinte România la faza europeană (Frankfurt).

Aveți posibilitatea să participați la o ședință în care membrii își vor da toată silința să atingă excelența pe timpul Concursului de Discursuri Umoristice precum și a celui de Discursuri Improvizate.

Vă oferim bună dispoziție, discursuri pline de umor și nu vă cerem decât zâmbete și aplauze pentru participanți !

Evenimentul se desfăşoară în Prefectura Brașov, Bulevardul Eroilor, nr. 5, camera 120 (la intrarea în instituție vă este solicitată C.I.)

 

Contact

Organizator:


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

B-dul Eroilor nr. 5, cod postal 500007, Brasov

0268419277

Urmează în Braşov 5529

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe