Adaugă
Publicitate

intre 18:00 si 20:00 Program complet

Conferinţă, Seminar

Şcoala Jules Verne

Academia Heidi

55 lei; 70 lei pentru înscrieri şi/sau plata în ziua evenimentului

0720470132

Imbunatățește Sesizează

2106 0

Prezentare

Conferinţa susţinută de Urania Cremene, trainer certificat Parent’s Toolshop Inc SUA, este adresată părinţilor, bunicilor, bonelor, cadrelor didactice care au în grijă copii cu vârsta de 0-18 ani.

Vrem ca cei mici să aibă încredere în propriile forțe, ca atunci când cresc să fie puternici, cu personalitate, să aibă valori personale și să fie satisfăcuți cu viața și credințele lor, să stea departe de frustrări – pe scurt, să aibă stimă de sine. Problema este că e o linie subțire între a-i crește stima de sine și a nu vedea nimic altceva decât succesul, fiind orbi atunci când vine vorba despre greșeli sau decizii ce aduc cu sine semne multe de întrebare.

Stima de sine e cea mai importantă pentru reuşita în viaţă. Încrederea în forţele proprii, certitudinea propriei valori fac diferenţa între excelenţă şi mediocritate. Noi, părinţii, suntem direct responsabili de creşterea stimei de sine a copiilor noştri.

Aflăm la conferinţă despre diferenţa dintre stima de sine, imaginea de sine şi mândrie egocentrică, de unde vine motivația și cum şcoala şi societatea încurajează la copil motivaţia externă, cum de au performerii încredere în ei și cum au dezvoltat asta și nu în ultimul rând cum să ne crește stima de sine.

Stima de sine ne afectează modul de a gândi și, evident, de a acționa. Cele mai importante persoane din viața unui copil sunt cei din familie, apoi profesorii sau liderii, iar dacă nu învață de la noi despre stima de sine atunci vor afla de la alții, numai că într-o modalitate ce ne este străină.

Stima de sine pozitivă parentală este extrem de importantă în a realiza stima de sine şi eficienţă personală celor mici. Stima de sine pozitivă ajută copiii și nu numai să fie independenți, să-și asume responsabilități, să tolereze pe ceilalți, să-și gestioneze emoțiile și nu în ultimul timp să se mândrească cu realizărilor personale.

Urania Cremene este certificată Parent’s Toolshop Inc SUA din anul 2010 şi deţine în exclusivitate această licenţă în România. Este Trainer, Master Trainer, Coach, Facilitator de programe şi mamă a unui băieţel de 3 ani şi jumătate.

“Am implementat si facilitat sute de cursuri şi de workshop-uri în domeniul learship-ului, cu manageri de top din cele mai mari firme din România şi nu numai. Am constatat că liderii de success, din toate domeniile, dovedesc calităţi greu de dobândit în sălile de curs: încredere de sine, responsabilitate, abilitatea de a lua decizii şi de a rezolva probleme, inteligenţă emoţională, abilitatea de a relaţiona cu ceilalţi, pentru a menţiona numai câteva. Am citit, am citit, iar am citit, am săpat şi iar am săpat şi am ajuns la concluzia că toate aceste calităţi şi multe altele se dobândesc în copilărie, părinţii noştri fiind de fapt responsabili pentru “udarea” acestor calităţi. Apoi am rămas însărcinată şi am înţeles că iubirea vine la pachet cu copilul, dar să fii părinte e ceva care se învaţă. Şi-am dat de metodologia Parent’s Toolshop. Este extraordinară şi am ştiut de la început că va funcţiona!

Ceea ce aduc eu în sălile de curs este unic: Experienţa mea extensivă de a facilita seminarii şi workshop-uri, şi o metodologie care a dovedit prin studii că funcţionează. Sunt foarte pasionată de ceea ce ofer şi ştiu, după numai 2 ani, că părinţii care au fost prezenţi în sălile de workshop au ieşit cu răspunsuri imediate la probleme cu care se confruntă orice părinte şi cu tehnici noi, care fac o diferenţă uriaşă în felul în care înţelegem să relaţionăm cu copiii noştri! Este practic, util, uşor de pus în practică şi cu un impact de care veţi fi uimiţi!”

Mai multe detalii despre conferinţă aici: http://www.academiaheidi.ro/cursuri-pentru-parinti/stima-de-sine/

Înscrieri aici: http://www.academiaheidi.ro/inscrie-te/formular-de-inscriere-cu-plata/


Etichete:

copii , educatie , conferinta , parinti , Academia Heidi , Scoala Jules Verne , familie

Contact

Organizator:

Academia Heidi

Brașov, str. Apulum, nr. 3

0722941455


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Str. Păltiniş, nr.6, Braşov

0733737270

Urmează în Braşov 6391

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe