Adaugă
Publicitate

- intre 09:00 si 20:00 Program complet

Conferinţă, Seminar

Aula Magna a Universității Transilvania Brașov

24 euro/taxă de participare, 12 euro/workshop

Imbunatățește Sesizează

1990 0

Prezentare

Evenimentul oferă cadrul adecvat de formare continuă în toate cele 10 specialităţi atestate de Colegiul Psihologilor din România, fiecare psiholog atestat avand şansa de a se îmbogăţi profesional participând atât ca audient, dar şi ca prezentator de lucrări, postere, workshop-uri în specialitatea(ţile) pe care le practică.

Există şi posibilitatea de a te promova profesional înscriindu-te la concursul de lucrări şi/sau postere, cele mai bune dintre ele fiind premiate în plen, ulterior promovate. Membri comitetului ştiinţific, constituit din psihologi principali şi supervizori, vor valida câştigătorii.

În pauze va exista şi posibilitatea de a achiziţiona cărţi de psihologie la preţuri reduse, dar şi instrumente de testare psihologică avizate de Colegiul Psihologilor din România, precum şi oportunităţi de colaborare în cercetare şi practică psihologică naţională şi internaţională.

Mai multe detalii pe : www.psihologii.ro sau pe pagina de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/psihologii .
Informatii la tel. 0751.515.157
Organizator A.P.A.R - Asociaţia Psihologilor Atestaţi din România


Etichete:

Aula Magna , congres , psihologie , Psihologii - Aici si Acum

Contact

Urmează în Braşov 6134

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe