Adaugă
Publicitate

- Program complet

Conferinţă, Seminar

Biserica Reformata "Casa Sperantei"

450 lei, până la 1.03.2013; 540 lei după această dată

Imbunatățește Sesizează

1826 0

Prezentare

Premiera înregistrată anul trecut are acum şansa de a deveni tradiţie. Braşovul este gazda celei de a doua editii a Congresului International de Psihologie Aplicata "Psihologii - Aici si Acum" ce va avea loc la Brasov in perioada 19-21 aprilie 2013.

In cele 3 zile ale manifestarilor stiintifice vor avea loc doua conferinte cu prezentari de postere si lucrari stiintifice din psihologia aplicata, 4 mese rotunde cu invitati, dar si 16 de workshopuri [in paralel] sustinute de practicieni cu experienta in domeniu din toate cele 10 specialitati atestate de Colegiul Psihologilor din Romania. Pentru psihologi,acesta este un eveniment acreditat de formare continua si beneficiaza de credite.

Este o oportunitate de promovare personală şi profesională, dar si un eveniment stiintific de amploare care ofera cadrul optim schimbului de informatii valoroase, a unui networking de calitate, precum si posibilitatea dezvoltarii personala si profesionale.

Alege sa fii cea mai buna varianta a ta si sa iti spargi convingerile limitative intr-un seminar de coaching si NLP finalizat cu provocarea suprema: mers descult pe jar (fire walking). Celebrul coach italian Bruno Medicina va sustine un seminar motivational si ne va dezvalui secretul starii de flux: cum sa folosesti la maxim resursele tale interioare!

Programul complet al evenimentului poate fi găsit pe site-ul: www.psihologii.ro

Informatii la tel. 0724355257
Organizator: Asociatia Psihologilor Atestati din Romania [A.P.A.R.]


Etichete:

Aula Magna , congres , psihologie , APAR , Asociatia Psihologilor Atestati

Contact

Loc de desfășurare:

Str. 13 Decembrie nr. 56 , Brasov, cod postal 500199

0268425269

Urmează în Braşov 5541

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe