Adaugă
Publicitate

recomandat

Prezentare

Ajuns la vărsta de 95 de ani, marele artist Radu Beligan spune publicului o poveste cât o viaţă de om. Propria sa viaţă în "Confidenţe".

M-am născut odată cu România Mare şi sunt ombilical legat de ea. Nu e o calitate, e un minunat blestem. Am putut rezista unor ispite uluitoare. Nu m-am putut despărţi niciodată de ea. Am trăit aici mult, am traversat patru dictaturi şi pot să vă spun acum, în gura mare, că am fost necredincios regimurilor şi-ntotdeauna credincios României”.
Sceptic sunt impotriva tinerilor aspiranti. Am constatat că nu prea le place să li se dea sfaturi bătrâneşti. Şi au dreptate. Oscar Wilde spunea că “E o prostie să dai sfaturi, iar să dai sfaturi bune e de-a dreptul catastrofal”.

Regia: Mona Radu.

Biletele se găsesc la casa de bilete din Sala Patria, librăria Şt. O. Iosif şi centrul de copiere din clădirea Cristiana (intrare din str. Nicolae Bălcescu, vizavi de magazinul Star).


Etichete:

cultura , teatru , Radu Beligan , actor , Sala Patria , Confidente

Contact

Loc de desfășurare:

Intre bd. 15 Noiembrie si str. Lucian Blaga, in sediul fostului cinematograf Patria

Urmează în Braşov 5665

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe