Adaugă
Publicitate

Prezentare

Conferinta si proiectia Lee Miller si Roland Penrose la ferma Farley (Crescand intr-o familie suprarealista) sustinuta in limba engleza de Antony Penrose, are loc la Muzeul de Arta Brasov, vineri, 25 februarie a.c., de la ora 17. Evenimentul este organizat in parteneriat cu Muzeul de Etnografie Brasov.

Conferinta prezinta povestea lui Roland Penrose, artist britanic suprarealist si biograf al lui Picasso, si a fotografei americane suprarealiste, Lee Miller, care a aratat un talent egal in fotografia de moda si fotojurnalismul de razboi, vazuta prin ochii fiului si biografului lor, Antony Penrose. O prezentare a modului in care vietile lor le-au influentat optiunile si a felului in care s-au straduit sa faca lumea un loc mai bun prin intermediul artei. Ultimele decenii de viata le-au petrecut impreuna la ferma Farley, casa lor din Sussex (Marea Britanie), care era frecventata de numerosi artisti suprarealisti si avangardisti faimosi.

Pentru mai multe informatii acceseaza www.muzeulartabv.ro
Conferinta este sustinuta in limba engleza.


Etichete:

cultura , Muzeul de Etnografie , Fotografie , muzeu , Muzeul de Arta , proiectie , conferinta

Contact

Organizatori:

Muzeul de Artă

B-dul Eroilor 21 A (langa Hotel Capitol) cod postal 500030 Brasov

0268477286


Muzeul de Etnografie

Bulevardul Eroilor, nr. 21 A, cod 500030 Braşov (langa Muzeul de Arta)

0268476243


Loc de desfășurare:

B-dul Eroilor 21 A (langa Hotel Capitol) cod postal 500030 Brasov

0268477286

Urmează în Braşov 5546

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe