Adaugă
Publicitate

Prezentare

Conferinta „Relatii toxice si Emotii distructive” cu Anatol Basarab

Unde şi când ne întâlnim?
Brasov, locatia se va tranmsite celor inscrisi
26 mai 2019, 12.00-18.00
Ce presupune?
Cost intrare 100 lei. Se achită la intrare în baza rezervării prin formularul de aici: https://alexaevent.ro/2018/09/23/relatiitoxice/
Program!
12.00-18.00 – Conferinta Relatii toxice si Emotii distructive – pret bilet 100 lei – necesita inscriere pe formularul de mai jos!

15.00-15.30 – pauza

Cateva dintre principalele teme ce vor fi abordate in cadrul conferintei sunt urmatoarele:
– Dezechilibrul in cele trei structuri ale omului: trup, suflet si spirit;
– Cum ne cauzam singuri bolile. Toate bolile sunt autocreate;
– Cele trei otravuri: ura, mania si gelozia;
– Dezechilibrele emotionale
– Harta durerilor emotionale din corp;
– Relatiile toxice;
– Vindecarea psihoemotionala;
– Ce impact au emotiile pozitive asupra vietii noastre.

Află mai mult!
Născut în Republica Moldova a fost de mic pasionat de știința numerologiei începându-și studiul de la vârsta de 12 ani, în prezent fiind renumit pentru prezicerile dobândite pe calea analizelor numerologice.

Anatol Basarab este un renumit psiholog și un înfocat pasionat al numerologiei cu studii aprofundate în parapsihologie.

Fiind pasionat de științele spirituale a studiat Medicina Populară la Academia Secenov din Moscova obținând diplome de calificare în diferite domenii cum ar fi: cristaloterapia, fitoterapia, cromoterapia și meloterapia.

Însetat de cunoaștere și acumularea informațiilor în diferite domenii, el studiază bienergetica, diagnostica și terapia prin metode netradiționale la Asociația Republicană Știința din Chișinău, mai târziu devenind un membru fondator al organizației „Omul Viitorului” în cadrul aceleiași asociații. Aici continuă cu studiul psihologiei pe care îl continuă în momentul când se decide să își mute domiciliul în România unde își obține diploma de licență și masterat în specializarea Psihologie și Pedagogie în cadrul facultății Spiru Haret.

Studiul său în domeniul parapsihologiei începe în universitățiile din Moscova și continuă în cele din București devenind membru diverselor asociații și organizații de psihologie ezoterica și spirituală cât și medicina complementară atât din țară cât și din străinătate.

Este membru al OSHO Academy of Initiation din India fiind cunoscut sub numele de Swami Nirdosh Atikant.

Nevoia de a-și ajuta semenii și de a le împărtăși cunoștințele sale îl îndeamnă spre scris, publicându-și prima carte în anul 1998 sub numele de „Proprietarul Galaxiei”. Urmează „Numerologia în viața fiecăruia” în anul 1999 , „Viața care ne trăiește” publicată în 2009 și cea mai recentă „Numerologia în viața fiecăruia” varianta reeditata și adăugită, în 2017

Contact

Organizator:

AlexaEvent

Brașov, str. 15 Noiembrie, nr. 44

0742483333


Contactează realizatorul articolului

Alexandra Condur

0742483333

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. 15 Noiembrie, nr. 44

0742483333

Urmează în Braşov 6369

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe