Adaugă
Publicitate

Prezentare

Campania Un părinte mai bun aduce la Brașov, în data de 5 octombrie de la ora 17:30, la Centrul Cultural Reduta, o conferință cu o temă de impact ”Relația dintre părinți și adolescenți”. Conferința este susținută de psihoterapeutul Irina Petrea, cunoscută pentru emisiunile tv realizate, cele peste 100 de conferințe susținute la nivel național, pe diverse teme de educație parentală, cărțile și numeroasele articole publicate.

Adolescența este vârstă frământărilor, a entuziasmului, a cristalizării relațiilor de prietenie și iubire, este perioada unor spectaculoase evoluții și transformări psihosomatice și psihosociale, care vor conduce treptat la cristalizarea și stabilizarea celor mai multe dintre structurile psihice ale adolescentului. Deși traseele pe care evoluează acest proces sunt sinuoase, complicate, presărate cu numeroase bariere și dificultăți, deși procesul ca atare poate fi mai calm sau mai năvalnic la sfârșitul acestui proces ne vom află în față prezenței unor structuri psihice bine închegate și cu un grad mare de mobilitate. Un drum ce pare complicat adeseori, însă poate fi la final plin de recompense.

Organizată cu ocazia Zilei Mondiale a Educației, conferința este dedicată atât părinților, cât și cadrelor didactice, psihologilor, studenților și tratează subiecte de maxim interes:

  1. Comunicarea asertiva părinte-copil
  2. Școala, realizarea profesionala, etape de dezvoltare ale adolescentului
  3. Relațiile problematice dintre părinte și adolescent
  4. Relațiile romantice
  5. Q & A

Participanții la acest training vor avea posibilitatea de a primi informații valoroase, aplicate și verificate în relația cu adolescenții, de la un specialist în domeniul parenting-ului. În plus, vor putea adresa întrebări, oferindu-li-se lămuririle necesare în problemele ridicate.

Important de precizat este faptul că participarea este posibilă numai pe baza înscrierii prealabile, pe www.unparintemaibun.ro
Mai multe informaţii referitoare la eveniment sunt disponibile pe site-ul dedicat:
www.unparintemaibun.ro

Contact

Organizator:

Centrul Cultural Reduta

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706

Urmează în Braşov 5672

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe