Adaugă
Publicitate

Prezentare

Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Transilvania din Braşov organizează conferinţa naţională de drept cu tema "Dreptatea, abordare Juridică, Politică, Socială şi Teologică" în perioada 30-31 octombrie 2012, în Aula Sergiu T. Chiriacescu.

Comitetul de organizare:

  • Prof.univ.dr. Cristinel Murzea
  • Conf.univ.dr. Carmen Gheorghe
  • Masterand David Emanuela Laura

La conferință sunt invitați în comitetul de organizare și președinții asociațiilor Universității Transilvania.
Conferința este destinată STUDENȚILOR înscriși la facultăți sau masterate cu profil socio-uman.
Echipa de conferențiari este formată din cadre didactice ale universităților din România iar invitatul de onoare este Ministrul de Justiție al României, domnia sa, Titus Corlățean.
Conferinţa îşi propune seminarii de maxim interes și actualitate, diplomă de participare, pizza party și cazare gratuită în limita locurilor disponibile.
Pentru studenți, înscrierea în vederea participării la conferință se va face pe site-ul conferintadedrept.ro care va fi lansat în luna august 2012, înscriere a cărei dată limită este 15 septembrie 2012.

 


Etichete:

educatie , Universitatea Transilvania , conferinta , Aula Magna , seminar , justitie , asociatie , Facultatea de Drept , Sergiu T. Chiriacescu

Contact

Organizator:

Facultatea de Drept

Brasov, B-dul Eroilor, nr. 25, Corpul T, sala TP18

0268471044


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Iuliu Maniu, nr. 47A

Urmează în Braşov 5565

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe