Adaugă
Publicitate

Prezentare

Cu ocazia Zilei Mondiale a Astmului 2012, Brasovul este in premiera gazda unei conferinte despre managementul astmului la copii

  • Peste un milion de persoane sufera de astm in Romania
  • Ponderea cea mai mare a bolnavilor de astm este inregistrata in randul copiilor cu varsta intre 7 si 8 ani
  • 1 din 20 de copii de varsta scolara sufera de astm bronsic

Ziua Mondiala a Astmului 2012 va fi sarbatorita la Brasov printr-un eveniment dedicat parintilor copiilor astmatici in cadrul caruia parintii sunt invatati sa gestioneze eficient astmul la micutii lor. Conferinta Invata sa controlezi astmul! este organizata joi, 3 mai 2012, intre orele 17:30 si 19:30, in cadrul International Trade Center Brasov.

La conferinta sunt asteptati peste 100 de participanti (parinti, pacienti, cadre didactice – educatori, invatatori), programul fiind structurat in 3 parti: in prima parte conf. dr. Ioana Agache va furniza informatii teoretice despre astm, diagnostic si tratament, a doua parte este rezervata demonstratiilor practice despre folosirea corecta a dispozitivelor inhalatorii, sustinuta de dr. Andrada Militaru, iar in partea a treia participantii vor avea ocazia sa adreseze intrebari si sa discute cu dna conf. dr. Ioana Agache.

Evenimentul din Brasov reprezinta o premiera nationala, prin care organizatorii isi propun informarea si sensibilizarea opiniei publice asupra unei boli care devine din ce in ce mai frecventa, care este perfect controlabila si de ce nu, vindecabila in cazul in care este asociata cu alergie si daca se aplica repede vaccinul antialergic, inainte ca boala sa devina cronica.

Conferinta Invata sa controlezi astmul! are loc joi, 3 mai, intre orele 17:30 si 19:30, in cadrul International Trade Center Brasov.
Intrarea este libera, inscrieri in prealabil la , tel 0213170943; 0735181618.


Etichete:

ITCBv , conferinta , International Trade Center , asm , Ziua Mondiala a Asmului , Invata sa controlezi astmul

Contact

Loc de desfășurare:

Bd. Al. Vlahuta nr. 10

0268546200

Urmează în Braşov 5622

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe