Adaugă
Publicitate

Prezentare

Proiectul național UN PĂRINTE MAI BUN aduce în atenția părinților o nouă temă de dezbatere, în conferințele de informare și instruire atât a profesioniștilor în domeniu, cât și a părinților: „FURIA LA COPII- Cum o gestionăm?”

Copiii au priviri angelice, dar în același timp aua emoții intense și abilități scăzute de gestionare a lor. Crizele de furie sunt coșmarul oricărui părinte și deseori sursa celor mai intense frustrari.

Comportamentul copilului este influențat in cea mai mare măsură de răspunsul adultului și de acțiunile acestuia, iar situațiile în care copilul manifesta furie se gestionează în funcție de cauza care le-a declanșat. Aceștia învață să își controleze emoțiile prin experiența proprie, prin observarea comportamentului adulților și prin interiorizarea ghidajului oferit de adulți.

Toate aceste aspecte vor fi tratate pe larg la întâlnirea cu psihologul Irina Petrea, la conferința pe care o va susține în data de 19 februarie 2019, începând cu ora 18:00 la BRAȘOV (Hotel Ambient).

Participând la acesta conferinta, părinții și cadrele didactice participante vor avea posibilitatea de a primi informații valoroase, aplicate și verificate în relația cu copiii, de la un specialist în domeniul parenting-ului. În plus, vor putea adresa întrebări, în cadrul sesiunii Q&A, oferindu-li-se lămuririle necesare în problemele ridicate.

Informaţii complete referitoare la eveniment și bilete online sunt disponibile pe site-ul dedicat: www.unparintemaibun.ro

Contact

Organizator:

Un parinte mai bun

Brașov, str. Dorobantilor, nr. 43

0754964852


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Bulevardul Iuliu Maniu nr. 27, Brasov, cod postal 500091

0268471747, 0368401104

Urmează în Braşov 6369

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe