Adaugă
Publicitate

Prezentare

Simona Dragomir vorbește la Brașov despre alimentația sănătoasă a familiei. 

 Specialistul în sănătate Simona Dragomir (fosta Bălănescu), cunoscută publicului din emisiunile de televiziune “Trăiește sănătos”, “Neața cu Răzvan si Dani”, emisiunile radio ”Meditații pentru părinți” și ”Mamma mia”, pe care le realizează, susține la Brașov, la Hotel Cubix, in data de 29 aprilie 2015, ora 17:30, conferința cu tema “Cum sa traiesc sanatos- EU și COPILUL meu”.

Conferința”Cum să trăiesc sănătos- EU și COPILUL meu” face parte din Campania Natională Un părinte mai bun și este dedicată părinților și viitorilor părinți (dar și bunicilor, îngrijitorilor și educatorilor) care sunt interesați și deschiși să înțeleagă și să-și însușească concepte legate de sănătate și alimentație. Este dedicată tuturor celor care conștientizează că fiecare participare la astfel de întâlniri este un nou mod de a descoperi lucruri noi și utile și de a face noi pași spre cunoaștere.

Deseori alimentația este o problema, mai ales când este vorba despre copii: refuzul de a se hrăni, preferințele pentru anumite alimente, sau disfuncții ale organismului si comportamentale cauzate de o alimentație inadecvata. Informații utile din perspectiva mamei si specialistului in sănătate Simona Bălănescu, vor primi participanții la conferință.


Evenimentul este structurat in doua părți:

Partea I- este concentrata pe discuții pe baza temei, aspecte legate de modul in care alimentele, moștenirea genetica, obiceiurile alimentare si cele ale rutinei zilnice influențează funcționarea organismului; dieta copiilor, alimentația sănătoasă in diferite etape de vârstă a acestora (sugar/ grădiniță/ școală), trucuri pentru implementarea obiceiurilor alimentare sănătoase in comportamentul copiilor, pentru organizarea eficienta a meselor zilnice; masuri de prevenție si prim ajutor in probleme determinate de alimentație


Partea a II-a – sesiune de întrebări si răspunsuri

Important de precizat este faptul că participarea este posibilă numai pe baza înscrierii prealabile.

Mai multe informaţii referitoare la eveniment sunt disponibile pe site-ul dedicat: www.unparintemaibun.ro

 

Contact

Organizator:

Un parinte mai bun

Brașov, str. Dorobantilor, nr. 43

0754964852


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Bd-ul Saturn nr. 47, Brasov

0368006010, 0722607070

Urmează în Braşov 5442

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe