Adaugă
Publicitate

Prezentare

Ca părinți, putem învăța cum să creștem copii rezistenți din punct de vedere psihic, nu numai fizic, capabili să facă față momentelor celor mai dificile din viața lor cu demnitate și curaj, să își revină de fiecare dată când viața îi trimite la podea cu forță și cu încă și mai multă hotărâre.

Ce te poate face să perseverezi în realizarea obiectivelor tale și să îți depășești propriile limite pentru a le atinge? Ce te poate transforma în viață într-un adevărat Rocky, celebrul personaj de film care, după ce o încasează rău de tot și este la podea în ring și învață, să o ia de la capăt și, mai mult decât atât, să redevină campion?

Ce te poate face să transformi înfrângerea în experiență și chiar în victorie? Ce te poate face să transformi pierderea într-un nou început? Ce te poate face să îți păstrezi umanitatea, să îți păstrezi caracterul și principiile chiar și în cele mai dezumanizante situații, rămânând tu însuți atunci când totul pare să se prăbușească în jurul tău?

Răspunsul este rezistența psihică sau reziliența – această adevărată plasticitate a sistemului psihic, această capacitate de revenire, de reintrare în formă după adversități, pierderi, boală, trauma, după suferință și eșec.

Despre cum este posibil să facem aceste lucruri să se întâmple vom discuta în cadrul conferinței noastre "Cum dezvoltăm rezistența psihică a copiilor?"- 10 strategii de a învăța copilul să facă față situațiilor nefavorabile, stresante, traumatice” .

Agenda conferință

17:30 - 18:00 - primirea participanților

18:00 - 19:30 - prezentare

19:30 - 21:00 - întrebări și răspunsuri

* aceasta structură este orientativă în funcție de dinamica fiecărei întâlniri

Cui se adresează conferința?- părinţilor, bunicilor, cadrelor didactice, psihologilor, consilierilor școlari și tuturor persoanelor care sunt interesate de educație.

*pentru cadrele didactice eliberăm adeverință de participare la activitate

investiție: 100 lei
Early bird: Daca te înscrii și achiți taxa de participare până în 06.03, prețul este 85 lei.

Ia bilet online:
https://ove.ro/conferinta-cum-dezvoltam-rezistenta-psihica-a-copiilor-brasov

durata: 3 ore

Trainer: Irina Petrea
Irina Petrea, pe lângă a fi cea mai cunoscuta SuperNanny a României, are o experiență covârșitoare în lucrul cu copiii, de mai bine de 10 ani aducând plus valoare în viața părinților și copiilor. Este psiholog și psihoterapeut, doctor în științele educației, iar de 8 ani este parte din Proiectul național Un părinte mai bun, susținând conferințe dedicate părinților și cadrelor didactice, în toată țara.
O cunoști de asemenea, din emisiunea de televiziune difuzata in prezent ”Cei 7 ani de masă”, precum și din multe alte emisiuni tv “Supernanny”, “Copii contra părinti” și “Cei 7 ani de acasă”, o cunoști din cărțile, publicațiile, articolele și interviurile sale. ACUM o poți cunoaște în realitate și poți să îi adresezi direct întrebările tale.

Toate detaliile despre eveniment, pe www.unparintemaibun.ro

Contact

Organizator:

Un parinte mai bun

Brașov, str. Dorobantilor, nr. 43

0754964852


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Bulevardul Iuliu Maniu nr. 27, Brasov, cod postal 500091

0268471747, 0368401104

Urmează în Braşov 6391

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe