Adaugă
Publicitate

intre 17:00 si 20:00 Program complet

Conferinţă, Seminar

Centrul Cultural Reduta

35 lei. Înscrierea este obligatorie

0757 464 988

Imbunatățește Sesizează

1759 0

Prezentare

Daca vă întrebaţi ce este o problemă de natură emoţională, specialiştii spun că “este un “buchet” de emoții, sentimente și trăiri cărora copilul nu le poate face față în mod adecvat și care, în timp, conduc la apariția și instalarea unor comportamente distructive sau inutile.
O problemă emoțională este cu atât mai serioasă cu cât ne perturbă mai mult capacitatea de a munci, de a învăța, de a funcționa bine în cadrul unor relații. Cu cât perturbarea funcționării noastre se întinde pe o perioadă mai îndelungată si cu cât această perturbare este mai serioasă, cu atât problema emoțională este mai gravă.”

Am hotarat să abordăm această noua temă în cadrul campaniei “Un părinte mai bun” constatând dificultăţile emoţionale multiple cu care mulţi dintre noi se întâlnesc.
IRINA PETREA cunoscută pentru emisiunile sale de televiziune “Supernanny”, “Copii contra părinți” și “Cei 7 ani de acasă” (dar și pentru cărțile, publicatiile, articolele și interviurile sale) va susţine în 30 Octombrie începând cu orele 17, pentru a doua oară la Brașov, o conferință despre procesul emoţional de evoluţie a copiilor și beneficiile educației pozitive.

Înscrierea este obligatorie.
Pentru înscrieri şi detalii: email: ; , tel.: 0757 464 988 sau 0754 964 852
Acest proiect este coordonat de AFDCC – Asociatia pentru formare si dezvoltare continua.


Etichete:

Centrul Cultural Reduta , conferinta , campanie , Un parinte mai bun , Supernanny

Contact

Loc de desfășurare:

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706

Urmează în Braşov 6391

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe