Adaugă
Publicitate

intre 13:00 si 15:00 Program complet

Conferinţă, Seminar

Sergiana Center

pe baza de inscriere

Imbunatățește Sesizează

1162 0

Prezentare

Vineri, 10 iunie, de la ora 13, in Sergiana Center are loc o intalnire de afaceri intre intalnire de afaceri intre arhitecti, designeri, proiectanti / producatori, distribuitori, constructori.

Acest eveniment ofera posibilitatea unui contact rapid si eficient între specialisti designeri de interior, arhitecti si consultanti (manageri de produs) ai principalilor jucatori de pe piata constructiilor si amenajarilor.

Prin acest proiect oferim un dublu feedback - atat prin intermediul interactiunii directe cu cei care pot promova cel mai bine produsele dvs in fata clientului final, cat si prin aparitia in revista Casa si Biroul la nivel national pentru o perioada de minim 4 luni.

Pentru designeri / arhitecti interactiunea si gasirea furnizorului care sa raspunda cerintelor exigente ale pietei a fost intotdeauna o provocare. Acum se poate realiza acest lucru prin intermediul proiectului nostru.

Organizatori: AdTeam & revista Casa si Biroul


Etichete:

arhitectura , afaceri , revista , business , design , constructii , Sergiana Center , Casa si Biroul , AdTeam

Contact

Loc de desfășurare:

Brasov, Centru Civic, Mihail Kogalniceanu nr. 15

0268414458

Urmează în Braşov 5529

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe