Adaugă
Publicitate

recomandat

intre 10:00 si 14:30 Program complet

Conferinţă, Seminar

Biblioteca Judeţeană

participarea se face pe baza de inscriere

Imbunatățește Sesizează

1234 1

Prezentare

ONG Forum - www.ongforum.ro, prima ediţie, a apărut ca urmare a multor discuţii, purtate în timp, cu o parte din organizaţii, dar şi cu diferite entităţi care au interacţionat sub o forma sau alta cu ONG-urile din Braşov.

Prin intermediul Braşov ONG Forum dorim să conştientizăm anumite probleme ce ţin de comunitate şi impactul acţiunilor realizate de ong-uri în comunitate, probleme ce ţin de imagine, comunicare ş.a.m.d.

Evenimentul se desfăşoară duminică, 16 octombrie 2011, în sala de lectură a Bibliotecii Judeţene “George Bariţiu”. Participarea la forum se face pe bază de înregistrare.

Braşov ONG Forum este realizat în continuarea Târgului de Voluntariat Braşov, ediţia I, organizat la Muzeul “Casa Muresenilor” de Asociaţia Colors şiReţeaua CAN, sâmbătă, 15 octombrie a.c., între orele 11-15.

ONG Forum este realizat de Iubesc Braşovul în parteneriat cu Biblioteca Judeţeană “George Bariţiu”, cu susţinerea Asociaţiei Edu For AllAsociaţiei ColorsReţelei CAN şi Firestarter.


Etichete:

Iubesc Brasovul , ONG , Biblioteca Judeteana , asociatie , Fundatie , ONG Forum , Targul de Voluntaruat

Contact

Loc de desfășurare:

Biblioteca Judeţeană "George Bariţiu" şi Casa Baiulescu
B-dul Eroilor nr. 33-35, cod 500036 Braşov

0268419338, 0368450031

Urmează în Braşov 5529

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe