Adaugă
Publicitate

recomandat

de la 20:00 Program complet

Conferinţă, Seminar

Ceai et caetera

intrarea este libera

0732161729

Imbunatățește Sesizează

1529 0

Prezentare

Revenim cu o nouă ediție a Atelierului de Idei, pe 22 martie, începând cu ora 19, la ceainăria Ceai et caetera.

După cum spune și titlul, „Spațiu și emoție / Carte și arte”, va fi o ediție în care discuțiile pornesc de la spațiul fizic, biblioteca și ajunge să interogheze existența cărții scrise prin existența spațiului care găzduiește cartea. Această parte a întâlnirii este ținută sub titlul „Biblioteca publică şi impactul ei în comunitate” de către dr. Ruxandra Nazare, bibliotecar și istoric. Dacă în prima parte a serii se ridică întrebări de felul Cum vede societatea misiunea bibliotecii publice ca instituţie de informare, educaţie şi memorie culturală? Cum rezistă biblioteca publică concurenţei noilor tehnologii de informare şi comunicare?, în partea a doua a serii intrăm pe tărâmul emoției și a artei. Mai exact după cum spune titlul celei de-a doua prezentări, „Arta ca mijloc de accesare a emoției”, ca să ajungem la emoție trebuie să ajungem întâi la artă. „Arta (muzică, dans, lectură, desen, orice) reprezintă felul în care putem accesa emoția, chiar fără să fim conștienți de emoție. Prin artă accesăm și descărcăm emoția”, Ioana Obreja, psiholog clinician și psihoterapeut.

După cele două prezentări și bineînțeles, discuțiile pornite de la acestea, ajungem la momentul artistic. Vă spunem doar că muzica vine de la Liceul de Muzică „Tudor Ciortea” Brașov, urmând ca până în seara evenimentului să mai aflați câteva detalii.
Așadar, stați pe aproape și vă așteptăm la o seară frumoasă.

Organizator Asociatia Visum http://www.visumbrasov.org/


Etichete:

conferinta , ceainarie , Ceai et caetera , Asociatia Visum pentru Educatie si Cultura

Contact

Loc de desfășurare:

Brasov, str. Latina, nr. 15 (Schei, aproape de statia Tocile)

0372741745 si 0732161729 Anca Gânscă

Urmează în Braşov 6134

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe