Adaugă
Publicitate

Prezentare

UN PĂRINTE MAI BUN în parteneriat cu FUNDAȚIA NOUA GENERAȚIE a lansat proiectul național ”ANTRENORUL PĂRINȚILOR”- workshop-uri susținute de Mirela Retegan.

Mirela Retegan, creatoarea fenomenului Zurli, vine în orașul tău pentru o nouă abordare a celor mici. Prin joacă.
Te învaţă cum să-i organizezi singur o petrecere, de-a ce să vă jucaţi prin casă, cum să-l ajuţi în trafic să nu se plictisească când stați ore în șir în mașină şi cum să-l implici la cumpărături.

23 martie 2016 la Brașov- Gala Ballroom -Eliana Mall
– ora 17:00 Lansare carte ”Pledoarie pentru mami și tati”
– ora 18:00 Workshop ”Antrenorul părinților”

Lăsăm toate grijile şi fuga de peste zi şi ne intalnim la GALA BALLROOM ELIANA MALL, unde vom descoperi împreună jocuri care se află de multe ori la îndemâna noastră. Dar, copleşiţi de toate lucrurile de care trebuie să avem grijă, în multe momente nu mai ştim cum să le facem faţă copiilor noştri. Mirela îi învaţă pe părinţi toate trucurile pe care ea le-a folosit şi care au ajutat-o să exploateze la maxim timpul petrecut cu copilul ei.
În cele 3 ore cât durează workshop-ul, veţi avea ocazia să descoperiţi reţeta care a făcut din Mirela cea mai bună prietenă a copilului ei. Veţi descoperi în Mirela un antrenor de la care puteţi primi sfaturi şi ponturi numai bune de notat şi de ţinut în geantă sau în torpedoul maşinii precum asul din mânecă.
După 3 ore veţi pleca acasă fiind siguri că în câteva dintre situaţii veţi şti exact pe unde scoateţi cămaşa. Mirela ştie cum să ajute părinţii să se relaxeze şi să folosească joaca pentru toate lucrurile importante pe care vor să le înveţe copiii lor.

Mai multe detalii: http://unparintemaibun.ro/antrenorulparintilor/

Contact

Organizator:

Un parinte mai bun

Brașov, str. Dorobantilor, nr. 43

0754964852


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Bazaltului, nr. 2

Urmează în Braşov 5750

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe