Adaugă
Publicitate

- intre 10:00 si 20:00 Program complet

Festival & Târg

International Trade Center

Imbunatățește Sesizează

1150 0

Prezentare

International Trade Center Brasov gazduieste a VII-a editie a expozitiei "Mirii Anului", in perioada 10-13 martie 2011, intre orele 10-20.

Expozitia de tip targ, este dedicata producatorilor, importatorilor, si distribuitorilor de materiale si echipamente, precum si ofertantilor de servicii, specializati in organizarea de nunti si evenimente similare.

In cadrul evenimentului sunt prezentate invitatii (de nunta, logodna, botez etc.), lumanari, flori si aranjamente florale, baloane si artificii, aranjamente ambientale de sala, rochii de mireasa si accesorii, costume de mire si cadouri pentru miri si nuntasi (servicii de masa, tacamuri, obiecte de uz casnic, cristaluri, argintarie, artizanat, decoratiuni etc.); servicii:sonorizare si lumini, foto-video, aranjamente sala, transport, coafura, machiaj, catering, organizare de evenimente, entertain-eri profesionisti, promoteri, oferte de turism pentru luna de miere, locatii pentru organizarea de evenimente: restaurante, hoteluri, sali, spatii pentru petreceri in aer liber etc.


Etichete:

expozitie , targ , ITCBv , Mirii Anului , International Trade Center , nunta , casatorie

Contact

Loc de desfășurare:

Bd. Al. Vlahuta nr. 10

0268546200

Urmează în Braşov 5618

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe