Adaugă
Publicitate

Prezentare

Concertul de închidere al festivalului Diletto Musicale, ediţia a XII-a, va avea loc duminică, 29 august, cu începere de la ora 17, în biserica cetăţii Prejmer. Arii şi piese religioase instrumentale vor putea fi auzite în finalul ediţiei din acest an în interpretarea sopranei Cristina Radu, violonistei Lucia Neagoe, a violoncelistului Ştefan Neagoe şi a organistului Steffen Schlandt.

Programul şi protagoniştii anunţaţi pe afişul şi comunicatele anterioare au fost schimbaţi din cauza unor probleme de sănătate ale artiştilor din Italia. Astfel, patru muzicieni braşoveni vor concerta duminică şi vor prezenta un program cu un repertoriu se întinde peste cinci secole şi include opere de H. Purcell, C. Monteverdi, A. Vivaldi, W.A. Mozart, C. Gounod, C. Franck, G. Mahler şi N. Bretan.

Prin acest concert se încheie stagiunea cu cel mai numeros public din cele doisprezece de până acum. Cei care nu au reuşit să ajungă în acest an la festivalul Diletto Musicale din Prejmer au posibilitatea de a vedea poze de la concertele ediţiei a XII-a pe site-ul www.diletto-musicale.ro, organizatorii lansând deja invitaţia tuturor doritorilor pentru anul viitor.


Etichete:

concert , traditie , Festival , biserica , Prejmer , Diletto Musicale

Contact

Organizator:

Biserica Fortificată Prejmer

Dj 112D

0268 362052


Loc de desfășurare:

Dj 112D

0268 362052

Urmează în Braşov 5633

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe