Adaugă
Publicitate

Prezentare

Un montaj video pentru Go Skateboarding Day in Brasov.

 • go-skateboarding-day-2011-brasov1
 • go-skateboarding-day-2011-brasov2
 • go-skateboarding-day-2011-brasov5
 • go-skateboarding-day-2011-brasov8
 • go-skateboarding-day-2011-brasov7
 • go-skateboarding-day-2011-brasov4
 • go-skateboarding-day-2011-brasov6
 • go-skateboarding-day-2011-brasov12
 • go-skateboarding-day-2011-brasov10
 • go-skateboarding-day-2011-brasov3
 • go-skateboarding-day-2011-brasov11
 • go-skateboarding-day-2011-brasov9

 Go Skateboarding Day 2011 – The Summer Is Magic 7!
7!!! Nu pe bune, gândiţi-vă! 7! 7 coline ale Romei, 7 păcate capitale, peste 7 mări şi 7 ţări, 7 chakre, 7 culori ale curubeului, Steve McQueen şi Yul Brinner în "Cei 7 Magnifici", Iron Maiden şi Seventh Son Of A Seventh Son şi 7 straturi de lemn de arţar canadian într-o coajă de skate. Da, am încheiat a Şaptea ediţie Go Skateboarding Day la Braşov; greu de cuprins cu mintea dar uşor de cuprins cu inima!

Lucrurile sunt însă mult mai simple decât par, pentru că, în esenţă, este vorba despre acea zi din an în care skaterii migrează în mod tradiţional spre Braşov, unde se întâlnesc să se dea împreună în câteva dintre cele mai faine spot-uri din ţară şi să celebreze skateboarding-ul şi pe ei înşişi. Defilarea pe străzile din centrul Braşovului este obicei, la fel cum sesiunea de pe pietonalul din Răcădău este parte a reţetei de succes, iar anul acesta le-am avut pe amândouă!

Ne-am întâlnit în mod obişnuit, cu puţin timp înainte de prânz După Ziduri, unde am completat fişe de înscriere şi am împărţit tricouri, apoi ne-am îndreptat civilizat spre aleea parcului Nicolae Titulescu, unde a început clasica talpă spre skatepark. 21 iunie 2011 – skaterii recucereau străzile Braşovului. Check!

În skatepark ne aşteptau sunetele oferite de Dub Le Gum şi de omul său Dex şi concursurile de ollie cu premii pentru cei mai încărcaţi de pop skateri. Copiii ne-au arătat că pun din ce în ce mai multe plăci în sandwich-ul de skate-uri şi sar din ce în ce mai sus; Cocolino a luat locul întâi şi Mini locul doi. Bravo kids!

Switch ollie contest. Protagonişti principali au fost Bobo, Gigi din Constanţa şi Kid, iar ştacheta s-a suit rapid până la cota 76, peste care doar Kid a mai levitat. 76 pe switch? Are you KIDding me? ;)

Highest ollie contest şi ştacheta a început sa urce de unde a rămas la switch ollie contest. Poppy peeps? Pamflet, Kid, Georgică şi câştigătorul primului concurs de ollie din cadrul Go Skateboarding Day, din 2005, the Oldschool Master himself, Găvo din Sibiu. Because old's cool! Găvo s-a ţinut bine până la 96, unde doar Kid s-a mai propulsat peste ştachetă. Kid are pop din plin, zburdă peste obstacole şi poate demonstra oricând lucrul acesta. The King Of Pop este din Braşov şi nu, nu ştim cine e MJ! ;) Cheers!

Răcădăul ne-a lipsit în ultimul an, dar ne-a primit cu sinceră căldură anul acesta şi parcă şi localnicilor le fusese dor de skateboarding, deci au luat loc în public şi s-au lăsat uimiţi. Perla spot-urilor de skate din România tocmai găzduia o nouă sesiune de dat ireală.

La 5 trepte s-au desfătat doar copii, iar ceilalţi au aplaudat. În mod logic, viitorul arăta cât se poate de bine. Trick-uri, în cele ce urmează. Radu Nedelea, cu pletele-n vânt, a băgat ollie north, frontside şi heelflip, Piscav a venit cu backside, flip şi hardflip, iar Petruţ Diatcu a rezolvat problema cu nollie front foot flip, kickflip şi 360 flip. Locul 1 - Petruţ, 2 - Piscav şi 3 - Radu. Eroul publicului, Tzip-Tzop a aterizat până la urmă ollie-ul, iar aplauzele au fost unanime. Mergem la rail!

Rail-ul de la 7 trepte a fost o premieră pentru Go Skateboarding Day, iar trick-urile au fost multe, premianţi totuşi doar doi. Railkiller Cezar a prelucrat ţeava cu five-O, nosegrind, smith şi crooked, secondat de Vitoş cu ale sale feeble, crooked, boardslide şi frontboard. Nu putem să nu remarcăm şi zâmbetul omniprezent de pe chipul lui Vitoş, poate cel mai fericit skater de la Go Skateboarding Day! Merci pentru atitudinea pozitivă!

Ceva mai în dreapta aştepta deja setul de 8, la fel cum trick-urile aşteptau să fie scoase din tolbă. Cum stăm? Diki din Sibiu a aterizat switch ollie, backside, kickflip şi heelflip, Cezărică a răsărit creativ cu frontside, kickflip, 360 flip şi încercări de frontside 360, dar hardcoristul Adrenalină a pus jos frumos backside, nollie bigspin, nollie backside, kickflip şi backside flip. Deci Adrenalina pe 1, Cezar pe 2 şi Diki pe 3.

Cireaşa de pe tort: setul de 11 trepte care pre mulţi a popit. "Are you ready for the session? Yo, no question! Şi înainte să trecem la trick-uri, trebuie să ne dăm jos pălariile, şepcile, băştile şi bandanele în faţa unor oameni. Jelly Boy a venit de la Baia Mare de unul singur pentru a reprezenta mândru hardcore-ul de Maramu cu încercări adecvate de double grab peste generosul set. Aplauze, partea întâi, vă rock!
Micuţul Martin, participant la secţiunea copii şi la 5 trepte nu s-a lăsat nici la 8 şi nici la 11 şi a încercat până când s-a terminat sesiunea de dat. Aplauze, partea a doua!

Local hero Pamflet a aterizat kickflip-ul signature, dar aşa au făcut şi Cezar, Adrenalină şi Georgică, în timp ce Timişoara's finest, Dănut a.k.a. The Nutz, a scos de te-miri-unde un giga backside shifty melon grab. Whoa! Iar apoi s-a plusat: Cezar cu frontside, Adrenalină cu backside şi cu backside flip şi, în cele din urmă, Georgică incredibil cu hardflip pe final de session. Da, aţi citit bine: hardflip! "Cum naiba să dai hardflip la 11 trepte???" se minuna cineva lânga mine. Habar nu am, întrebaţi-l pe Georgică! Enough said! Andrenalină – locul 1, Georgică – locul 2 şi Cezar - locul 3.

Înapoi în skatepark, am decernat premiile de mai sus, am mai premiat cel mai bun pronostic la ollie contest şi pe cel mai ecologist participant şi am decontat drumurile şi cazările skaterilor veniţi din toate colţurile ţării. Încă o ediţie de Go Skateboarding Day se încheia astfel. Dar nu fără petrecere! Începând cu orele 22, la Club Prava ne-au întâmpinat aceiaşi Dex şi Dub Le Gum cu ale lor sunete care au ţinut până-n zori la 4.

Nu mai e de spus nimic, în afară de mulţumirile de rigoare adresate skaterilor şi tuturor participanţilor. Ne vedem la anul pentru altă ediţie Go Skateboarding Day.
Pentru că iubim skateboarding-ul. Punct!

Go Skateboarding Day 2011 este un eveniment powered by Burn, organizat de 911 şi susţinut de Flava Shop şi Crème Skateboards

Cu Dragoste pentru skateboarding, Echipa voastră 911

Prezentarea initiala a evenimentului

Go Skateboarding Day este o intalnire anuala conceputa de International Association of Skateboard Companies pentru a promova skateboarding-ul din intreaga lume.
Marti, 21 iunie 2011 pasionatii de skateboard se intalnesc si in Brasov, in zona Dupa ziduri - Livada Postei.

Programul:Ora 11:30 – intalnire in Livada Postei (zona Dupa Ziduri)

 • Ora 12:00 – defilare sub escorta pana in skatepark-ul din Centrul Civic
 • Ora 12:30 – Switch Ollie Contest in skatepark
 • Ora 14:30 – plecare spre Racadau
 • Ora 15:30 – inceput de sesiune in Racadau la diferitele seturi de trepte
 • Ora 18:00 – incheierea sesiunii din Racadau si plecare inapoi spre skatepark
 • Ora 18:30 – premierea in skatepark a castigatorilor de la sesiunea din Racadau
 • Ora 22:00 – afterparty la club Prava

Alte informatii gasiti la adresa http://www.goskateboardingday.org/events/20420/


Etichete:

party , competitie , Centrul Civic , Livada Postei , Valea Cetatii , Racadau , Dupa Ziduri , skateboard , Go Skateboarding Day

Urmează în Braşov 5630

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe