Adaugă
Publicitate

Prezentare

Esti in cautare de raspunsuri, iar cele venite din exterior nu te multumesc? Se intampla lucruri in viata ta, si nu intelegi de ce acum si de ce tocmai tie? Poti identifica o serie de evenimente recurente, si nu neaparat placute, si cu toate acestea, iti doresti sa iesi din bucla lor si sa vindeci ceea ce cauzeaza acest tipar? Ai claritatea dorintei tale, insa faci alegeri ce te duc la un rezultat aflat la polul opus?

Daca esti o persoana deschisa, si decisa sa se uite inauntrul sau, si ai raspuns da la una dintre intrebarile de mai sus, te astept cu drag, sa pasesti dincolo de emotii, la regasirea cu adevaratul Sine.
Te invit la un weekend intreg, in care ne ocupam de aspectele emotionale ce nu iti dau pace, si creaza, subtil sau nu, blocaje. Eliberandu-le, cream loc pentru regasirea de Sine. Toate acestea se vor intampla, bineinteles in energia iubitoarei energii a curcubeului, All Love. All Love este experienta unei inimii unite, ce aduce alinare, aliniere si chiar vindecarea anumitor aspecte.

In All Love se lucreaza de pe spatiul inimii superioare, energia adresandu-se in mod special aspectelor delicate ale inimii, insa nu numai, existand metode de lucru pentru fiecare blocaj in parte, indiferent de natura acestuia (fizica, energetica, mentala sau emotionala). Desi in grupurile de lucru All Love, eliberarile emotionale sunt des intalnite, aceasta nu este tinta workshopului, ci, prin prisma unui corp emotional armonizat si echilibrat, aspecte mai inalte ale fiintei noastre sa se manifeste.

In functie de energia grupului se pot atinge aspecte legate de copilul interior, armonizarea relatiilor din cadru familiei noastre pamantene, familiei de suflete din care facem parte, sau poate chiar a unor aspecte ce tin de alta viata sau de un alt spatiu; alinierea la Sinele Superior si la aspecte mai inalte ale fiintei noastre, conexiunea cu Mama Pamant si aspecte ce tin de impamantare. Bineinteles, daca energia grupului este aliniata pentru acest lucru, va exista si spatiul pentru initieri.

Weekend ghidat de Andreea Cristina Chis – trainer in programe de dezvoltare personala adresate atat adultilor cat si copiilor, in ultimii 10 ani. Profesor si facilitator All Love, adepta a terapiilor alternative, si a unei cai autentice, cat mai aproape de Sine; cu experienta in lucrul cu oamenii, dobandita atat in tara cat si in strainatate, prin participarea, sustinerea si organizarea de workshopuri, tabere si seminarii de dezvoltare personala si spirituala, in tari precum Germania, Marea Britanie, Elvetia, Franta, Irlanda sau Peru .

Energia cu care se lucreaza este de provenienta egiptean. La inceputurile anilor '80, Patrick Zeigler primea direct, in Marea Piramida de la Giza o forma de initiere cosmica, ce lua forma unui val de iubire, ce cuprinde toata fiinta. Acestei energii i s-a spus SKHM si este energia cu care se lucreaza in All Love. Mai multe despre ea si despre Patrick, gasesti pe site-ul: www.all-love.com.
Articole cu si despre All Love gasesti aici: http://www.sproutsoflight.com/categorie/alte-articole/all-love/.

Deschidem spatiul de lucru sambata 19 Mai incepand cu ora 11, si continuam lucrul pana la ora 17.30, cu o pauza de pranz.
Inscrieri si rezervari la 0742483333 sau
Si finalizam duminica 20 mai la ora 17.30
Progam
sambata-duminica: 11.00-17.30 , pauza aproximativ o ora

Contributie financiara: 555 de lei / persoana.
Un depozit de 50% este necesar pentru asigurarea locului.
Evenimentul are loc cu un minimum de 5 participanti.

Va astept cu drag si cu inima deschisa! ♥
All Love ♥ & Alexaevent

Contact

Organizator:

AlexaEvent

Brașov, str. 15 Noiembrie, nr. 44

0742483333


Contactează realizatorul articolului

Alexandra Condur

0742483333

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Bulevardul 15 Noiembrie, Brasov

Urmează în Braşov 6377

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe