Adaugă
Publicitate

Prezentare

Workshop Metoda Constelațiilor Familiale cu Romina Alexandra Pescaru
Oradea
24 - 25 Iulie, 8.00 - 18.00Detalii si inscrieri aici : https://alexaevent.ro/.../workshopul-de-constelatii.../
Workshopul de Constelatii Familiale este un workshop experiential iar Metoda Constelatiilor Familiale este o forma terapeutica profund vindecatoare, care ne faciliteaza accesul la dinamicile inconstiente din sistemul nostru familial si din noi insine.

Ne conduce catre adevarurile interioare, catre potentialul vietii noastre si faciliteaza vindecarea sinelui nostru. Faciliteaza vindecarea tiparelor, a traumelor si reasezarea elementelor in forma lor fireasca, in sistemul famililal si in noi insine.

Metoda Constelatiilor Familiale este o abordare care permite lucrul cu variate teme de viata: temeri, frici si anxietate, blocaje emotionale sau tipare emotionale si comportamentale, probleme de sanatate, probleme sau tipare relationale in plan personal sau profesional, conflicte interioare, sentimente si situatii constante de neputinta, etc.

Mai explicit, este o metoda terapeutica in care pot fi abordate orice fel de teme de viata cu care noi ca oameni ne confruntam si le traim in noi si in realitatea noastra.

Terapia este o alegere personala a fiecaruia dintre noi, o modalitate de conectare si de vindecare interioara, este o alegere pe care o facem la nivel emotional, la nivel sufletesc. Suntem cu totii intr-un proces continuu de dezvoltare si de evolutie in vietile noastre. Este un firesc al lucrurilor sa ne dezvoltam si sa evoluam.

Detalii si inscrieri aici : https://alexaevent.ro/evenimente/workshopul-de-constelatii-familiale-la-oradea/

Contact

Organizator:

AlexaEvent

Brașov, str. 15 Noiembrie, nr. 44

0742483333


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. 15 Noiembrie, nr. 44

0742483333

Urmează în Braşov 6369

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe