Adaugă
Publicitate

intre 11:00 si 13:00 Program complet

Atelier, curs

Imbunatățește Sesizează

334 0

Prezentare

Vizual de Dans - Atelier de cercetare a mișcării prin linii, forme și culoar
Locație: Centrul Cultural Reduta
sâmbătă, 29 aprilie, ora 11:00 - 13:00

Pentru a te înscrie la eveniment, completează formularul de înscriere disponibil aici:

https://forms.gle/vTefhT43fTs5EDjN8

Cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului vă invităm să vă înscrieți la Atelierul de cercetare a mișcării prin linii, forme și culoare VIZUAL DE DANS cu Oana Băluța în 29 aprilie, de la ora 11:00 în Sala de Muzică a Centrului Cultural Reduta Brașov, la parter.

,,Ocupăm spațiul personal cu interese senzoriale generatoare de linii și forme afective într-un feedback loop corporal-vizual. Acest eveniment este creat pentru a explora conexiunea dintre corp și expresivitate vizuală prin intermediul dansului și a mediilor grafice.

Ne-am propus să creăm un mediu în care participanții să dezvolte timp de trei ore o mai bună înțelegere a propriilor nevoi de a accesa noi forme de mișcare. Ne dorim ca acest atelier să nu fie doar o exeriență de învățare, ci și un context de exprimare a propriilor forme, culori și ritmuri'', spune Oana Băluță.

VIZUAL DE DANS este un spațiu experiențial de explorare a mișcării libere, care se simte bine și care stârnește noi perspective afective.

Intrare liberă în baza înscrierii.

Locuri limitate pentru 18 participanți - materiale incluse.

Vei primi email de confirmare  în data de 22 aprilie.

Oana Băluță - comunicator vizual pentru proiecte culturale și performer.

A început mișcarea intensivă încă de când practica sport de performanță, însă doar după conectarea cu Virginia Negru a realizat importanța prezentei în corp, chiar și în repaus. Din pasiune pentru practicile corporale, a călătorit în Suedia și în Asia pentru a practica Contact Improvisation , Axis Syllabus, Feldenkrais, Body - Mind Centering, Ecstatic Dance, Yoga și Vipassana alături de profesori și dansatori internaționali. După ce a revenit în România, a început să organizeze și să participe la evenimente în jurul dansului ecstatic, jam sessions & contact improvisation.
Din 2016 este co-fondatoare Bucharest Contact Festival și colaborator de imagine pentru Asociația pentru Teatru și Carte PETEC, colaborează ca artist vizual și performer cu AREAL, IndieBox, Devloping Art, Concentric Projects. Inițiatoare Femme monumentale. Femme Vegetale.

Pentru întrebări suplimentare, vă rugăm să ne contactați prin email:

Eveniment deschis publicului larg organizat de Centrul Cultural Reduta Brașov prin Serviciul Programe Culturale cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului Contemporan.

 

Urmează în Braşov 6377

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe