Adaugă
Publicitate

Prezentare

Workshop ONLINE Anatol Basarab. Puterea subconstientului – Tainele mintii

ONLINE
8 - 9 August 2020
12.00 - 18.00

Detalii si inscrieri aici : https://alexaevent.ro/2020/07/03/ws_tainele_mintii_anatol_basarab/

Invata tehnicile ce permit fiintei umane sa se conecteze la puterea colosala a Universului si ofera-ti sansa de a obtine tot ceea ce iti doresti. Transforma-ti mintea in aliatul tau si invata sugestionarea pozitiva.
Care sunt programele constiente si inconstiente pe care le aplicam asupra propriei fiinte si care sunt urmarile acestora? Cat de usor programabili suntem? De unde vin programele externe si cum le blocam? Afla cum poti inlatura blocajele din viata ta si cauzele acestora.
Psihotehnicile te vor invata cum si care este metoda de a te proteja de atacurile energetice. Ce este un atac energetic si cum se manifesta acesta? Subconstientul este activ pe durata intregii zile si a intregii nopti, fie ca actionezi sau nu, controland toate functiile corpului, precum respiratia, bataile inimii si chiar si activitatea sistemului nervos.Te-ai intrebat vreodata care este adevarata putere a subconstientului tau?

Detalii si inscrieri aici : https://alexaevent.ro/2020/07/03/ws_tainele_mintii_anatol_basarab/

Contact

Organizator:

AlexaEvent

Brașov, str. 15 Noiembrie, nr. 44

0742483333


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. 15 Noiembrie, nr. 44

0742483333

Urmează în Braşov 6369

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe