Adaugă
Publicitate

Prezentare

Workshop Online - Poti sa iti vindeci viata! cu Otilia Deac

4 Iulie 2020
ora 10:00 – 19:00
ONLINE

Detalii si inscrieri aici : https://alexaevent.ro/2020/06/09/healyourlife-online/

Ești nemulțumit/ă de viața ta?
Simți că ceva te blochează?
Situația ta financiară este în impas?
Ai probleme de sănătate?
Mereu dai peste persoana greșită?
Vrei să încetezi să cazi mereu în aceleași situații negative?
Vrei să faci pace cu corpul tău?
Sau e totul ok, dar ar putea fi și mai bine… și totuși pare că te-ai blocat fără o explicație plauzibilă.

Dacă ai răspuns DA la cel puțin una dintre aceste întrebari, atunci acest atelier este pentru tine!

Poți să-ți vindeci viața® este faimosul curs creat de către Louise Hay în care se lucrează pe 4 niveluri: fizic, emoțional, mental și spiritual.

O gamă vastă de exerciții practice, afirmații pozitive și vizualizări, meditații, exerciții cu oglinda și alte tehnici simple și utile pentru identificarea convingerilor limitative, accesarea subconștientului, eliberarea de emoții negative, eliberarea de frici, creșterea stimei de sine, redescoperirea puterii interioare, etc.

Atelierul este condus de Otilia Deac – Coach & Trainer acreditat internațional Louise Hay, singurul coach&trainer certificat pentru România pentru această metodă, fondator Arta Vindecarii, coach, trainer, consilier dezvoltare personală, psiholog în devenire.

La acest atelier vei experimenta o gamă vastă de exerciții practice, afirmații pozitive și vizualizări, meditații, exerciții cu oglinda și alte tehnici simple și utile pentru identificarea convingerilor limitative, accesarea subconștientului, eliberarea de emoții negative, eliberarea de frici, creșterea stimei de sine, redescoperirea puterii interioare, etc.

Vei învăța cum să-ți folosești creativitatea în mod util, cum să-ți accesezi și să-ți eliberezi energia și forț vitală, cum să eliberezi emoțiile care îți blochează bucuria de a trăi și intuiția, cum să asculți și să interpretezi schemele care se ascund “în spatele bolii”, cum să-ți transformi existența în bucurie și conștientizare.

Workshop-ul Poți să-ți vindeci viața® – Heal Your Life® este aprobat și recunoscut de Louise Hay și dispune de locuri limitate, pentru a-i putea ajuta mai bine pe participanți.

Detalii si inscrieri aici : https://alexaevent.ro/2020/06/09/healyourlife-online/

Contact

Organizator:

AlexaEvent

Brașov, str. 15 Noiembrie, nr. 44

0742483333


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. 15 Noiembrie, nr. 44

0742483333

Urmează în Braşov 6377

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe