Adaugă
Publicitate

Prezentare

Deja nu mai este un secret pentru aproape nimeni că între corp și minte există o extrem de strânsă legătură.

Sunt din ce în ce mai multe dovezi care atestă că bolile au cauze emoționale, cauze spirituale.

Cum se produce îmbolnăvirea? Cum se produce vindecarea? Oare chiar ne putem vindeca de orice boală? Ce înseamnă bolile incurabile?

Workshop-ul CORPUL TĂU ÎI VORBEȘTE MINȚII TALE® este creat de Louise Hay și se bazează pe experiența ei de viață. Pe la vârsta de patruzeci și ceva de ani, Louise Hay a fost diagnosticată cu o boală definită incurabilă și medicii i-au mai dat câteva luni de viață.

În ciuda acestui diagnostic crunt, Louise s-a vindecat și a trăit până la vârsta de 91 de ani.

În cărțile ei “Poți să-ți vindeci viața” și ”Vindecă-ți corpul” explică într-un limbaj foarte simplu și accesibil această legătură strânsă dintre corp, minte și suflet; iar, protocolul creat de ea pentru propria ei vindecare a fost transpus ulterior în cursuri și workshop-uri, cu scopul de a-i ajuta pe oameni să înțeleagă că ei pot contribui atât la îmbolnăvirea lor cât și la vindecarea lor.

Detalii si inscrieri aici : https://alexaevent.ro/evenimente/workshop-online-corpul-tau-ii-vorbeste-mintii-tale-cu-otilia-deac/

Contact

Organizator:

AlexaEvent

Brașov, str. 15 Noiembrie, nr. 44

0742483333


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. 15 Noiembrie, nr. 44

0742483333

Urmează în Braşov 6369

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe