Adaugă
Publicitate

- intre 16:00 si 18:00 Program complet

Atelier, curs

Centrul Fericirii

AlexaEvent

450 lei

Imbunatățește Sesizează

1462 0

Prezentare

Data: 17-18-19 februarie 2017, vineri între orele 15:00 – 21:00, sâmbătă-duminică între orele 09:00 – 18:00

Începând de la vârsta: 11 ani

Preț promotional pana la 10 februarie - 450 lei!!! Pret intreg dupa aceasta data 550 lei!

Adu un prieten si ai reducere de 50 Ron!* Reducerile nu se cumuleaza!
Materialele de lucru sunt incluse in pret!

Inscrieri: sau 0742483333. Avans minim 200 lei. Rezervarea se face in baza avansului.

Și tu ești capabil să desenezi!!!

Trăim cu acel gând eronat, potrivit căruia nu ştim să desenăm, astfel temerile emisferei cerebrale stângi, gândirea ei logică, împiedică exprimarea creativităţii înnăscute. Calea cea mai uşoară de a te convinge despre creativitatea ta, durează numai 3 zile. În cadrul acestui program vei învăţa să vezi altfel lucrurile, dar vei regăsi şi creativitatea ta în sine însuşi.

Ca să obţini rezultatele văzute în ilustraţile nu trebuie nici o pregătire.
Imaginile din stânga au fost realizate în primele zile ale cursului, iar imaginile paralele tot de aceeaşi persoane a în a treia zi a cursului.

În decursul celor trei zile poți avea rezultate vizibile, care îți pot influența în mod pozitiv și alte domenii de activitate. O să-ți prelucrezi mai ușor temerile, o să-ți formezi o nouă modealitate de a privi lumea, o să-ți remodelezi echilibrul intern, o să ai o imagine de sine pozitivă, fapt ce va îmbunătății și relațiile tale personale. Cursul poate ajuta și în ameliorarea tulburărilor de disgrafie, dislexie.

Dacă nu crezi că se poate întâmpla, eu te felicit! Te sfătuiesc să nu dai crezare celora ce-ți povestesc alții, fii chiar tu exploratorul. Căci experiențele trăite de noi înșine le putem considera ca fiind cu adevărat ale noastre.
Profită de ocazie !

Desenul ne ajuta la reducerea stresului, la dizolvarea temerilor, la reașezarea stimei de sine și nu în ultimul rând în creșterea încrederii în propriile forțe. Prin insușirea noului mod de a “vedea” se schimbă modul în care îi percepem pe semenii noștri, relatiile noastre se înbunătățesc. Creativitatea o putem extinde ulterior și la alte domenii ale vieții noastre.
Dă informația mai departe să afle cât mai mulți despre această metodă unică și benefică !

Te vor îndruma: Mihály Gyopárka, Szalontai Ferenc – traineri oficiali de desen cu emisfera dreaptă.

Gyoparka Mihaly, formator acreditat pe Desen cu Emisfera dreapta, a studiat in Budapesta tehnicile si exercitiile necesare predarii mai departe a acestui curs deosebit, cu profesori acreditati in USA, tara de unde a pornit aceasta scoala. Timp de 10 ani, in Ungaria, a organizat cursuri, care aveau ca si scop dezvoltarea si accesarea partii drepte a emisferei cerebrale. De peste un an de zile s-a reintors in Romania, pastrandu-si viziunea de-a transmite oamenilor ceea ce a invatat si descoperit prin practicarea desenului cu emisfera dreapta!

https://www.facebook.com/desen.emisfera.dreapta

Locația: Brasov - locatia se va transmite participantilor

Contact

Organizator:

AlexaEvent

Brașov, str. 15 Noiembrie, nr. 44

0742483333


Contactează realizatorul articolului

Alexandra Condur

0742483333

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. strada 15 noiembrie, nr. 44

0771 031 835

Urmează în Braşov 6369

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe