Adaugă
Publicitate

Prezentare

Antonia Noël, trainer în comunicare, revine la Brasov cu un workshop destinat tuturor celor care sunt/doresc sa fie/au fost în cuplu. Atelierul structurat pe doua zile permite celor interesati sa-si amelioreze relatia de cuplu sau sa construiasca relatii echilibrate pentru a putea intra într-o relatie de cuplu si a o mentine vie. Workshopul se desfasoara dupa Metoda ESPERE®, se lucreaza pe situatii concrete ale participantilor.

"Cum sunt eu astazi, în relatia de cuplu pe care o dezvolt cu partenerul de viata? Ce vreau sa traiesc în aceasta relatie? Care sunt sentimentele mele reale fata de el/ea? Ce-mi doresc sa dispara? Ce nu mai suport? Ce vreau cu adevarat si de ce?"

Fiecare dintre noi, dupa o perioada de convietuire, a trecut sau trece prin întrebari similare. Unii ajung sa renunte în a gasi raspunsuri si se resemneaza într-o relatie energetivora, altii trec pragul compromisurilor si divorteaza, regretând ulterior decizia luata. A fi în cuplu, înseamna A COMUNICA, în primul rând cu tine, mai apoi cu partenerul/a de viata
Pentru a întelege relatia ta de cuplu, vei trece prin diverse etape, în cadrul workshopului. Pe parcursul celor doua zile vei afla:

  • care sunt fortele care mi-au construit cuplul
  • atractiile, fricile, sentimentele, alegerile inconstiente
  • care este tipul de cuplu în care ma aflu (fuzional, diferentiat, matur)
  • care îmi sunt asteptarile/aporturile/​zona de intoleranta în cuplu
  • modalitatile de a-mi gestiona intimitatea (fizica, psihica)
  • care sunt fortele care-mi pot distruge cuplul
  • cum sa-mi construiesc un proiect de viata în comun
  • care e dinamica iubirii cu propriul/a partener(a)

Participând la cea de-a doua sesiune de Comunicare relationala sustinuta de Antonia NOËL în Brasov, vei putea descoperi care sunt proprii sabotori care te împiedica sa comunici asa cum ti-ai dori cu partenerul/a de viata. Vei afla care sunt mijloacele de a gestiona într-un mod relational una dintre cele mai importante relatii din viata ta: relatia de cuplu.

Asadar, daca întâlnesti dificultati în comunicarea de zi cu zi, acest workshop e pentru tine. Cu ajutorul Metodei ESPERE, lucrând pe situatii concrete, vei putea descoperi cum sa devii un partener mai bun pentru tine însuti, pentru a fi un partener de viata mai bun pentru cel/cea de lânga tine.

Programul " Comunic, deci exist" îti ofera sansa sa participi la ateliere si sa devii un adult responsabil, împlinit în relatia de cuplu si de familie.

Workshopurile vor fi interactive, participantii vor putea lucra dupa situatii concrete, prin exercitii de vizualizare si simbolizare.
Informatii / Rezervari la


Etichete:

workshop , Casa Baiulescu , comunicare

Contact

Loc de desfășurare:

Biblioteca Judeteana "George Baritiu" si Casa Baiulescu
B-dul Eroilor nr. 33, cod 500036 Brasov

0368412179, 0268419338, 0368450031

Urmează în Braşov

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe