Adaugă
Publicitate

Prezentare

Workshop. Creșterea vibrației banilor
8 Martie 2020
11.00-15.00
Detalii si inscrieri aici: https://alexaevent.ro/2019/12/01/vibratiabanilor/

Important!
Nu o sa afli la acest workshop ca trebuie sa-ti dai demisia de la jobul tau si sa devii femeie antreprenor. Insa, dupa acest workshop experiential o sa afli ca, fie ca esti angajata sau antreprenor, munca pana la epuizare te blocheaza in a accesa abundenta pe care ti-o doresti.
Inscrierea la acest workshop se face doar completand formularul atasat la aceasta prezentare si achitand taxa de participare de 125 lei in contul firmei, de unde ulterior vei primi facture aferenta platii. ATENTIE! Inregistrarea si plata in ziua evenimentului nu va fi posibila.

Detalii si inscrieri aici: https://alexaevent.ro/2019/12/01/vibratiabanilor/

Despre workshop:

„Dupa ani de zile de studiu si practica, am asezat cunostintele si experientele mele intr-un Workshop pe care l-am denumit Cresterea Vibratiei Banilor. De acest atelier au beneficiat peste 50 de femei din Brasov, fie in grupuri mici sau in sesiuni individuale. Apoi m-am gandit :” De ce sa nu fac un eveniment mai mare, chiar de 8 martie, de ziua femeii .”

Am conceput acest workshop pentru ca vibratia noastra ne afecteaza viata , ii afecteaza pe cei din jurul nostru, dar mai ales pe copiii nostri.

Draga femeie minunata, la workshop nu o sa-ti spun ca banii pica din cer, insa C L A R I T A T E A da!

Am intalnit tot felul de oameni in sesiunile de consiliere: oameni care manifestau cu usurinta bani, insa nu ii puteau pastra , oameni care nu maifestau bani , oameni care doreau mai mult insa nu aveau CLARITATEA necesara sa inteleaga de ce lucrurile nu se leaga in viata lor, oameni care aveau bani si nu aveau timp, oameni care aveau timp insa nu aveau bani ori oameni care pur si simplu aveau nevoie de un plus de energie in realizarea obiectivelor lor.

In orice categorie te-ai afla draga femeie, acest workshop iti va aduce CLARITATE, iar daca nu vei afla cel putin un lucru nou despre bani sau despre tine, ai promisiunea ca iti voi restituii taxa de participare.

Intr-o vibratie inalta vei fi detasata de bani, insa intr-o vibratie joasa esti atasata de bani. Nu cati bani avem in momentul acesta este relevant, ci relatia pe care o avem cu banii in general este cea mai importanta! Oricare ar fi relatia ta cu banii acum, daca doresti acest lucru CU ADEVARAT, se poate reprograma in orice clipa.

Ne lovim de problema banilor mereu, nu ne raman bani sa economisim de la o luna la alta, insa poate ceea ce nu stiai, este faptul ca actul de a economisi, este un act energetic. Putem incepe doar cu 10 lei! In workshop vei afla cum poti sa te reprogramezi la nivel neuronal, ce te impiedica sa accesezi o vibratie inalta a banilor, ce te impiedica sa economisesti sau de ce o data ce ai bani, ii cheltui pe toti.

Intr-un spatiu de relaxare si non-judecata, te invit cu drag la workshop-ul despre accesarea vibratiei banilor si cum sa crestem aceasta vibratie, de pe 8 martie ora 11. Va dura patru ore cu o scurta pauza! O sa povestim despre canalele posibil blocate in accesarea abundentei, despre reprogramarea neuronala, cum putem manifesta bani cu usurinta, despre contributie si schimb de energie. Workshop-ul se va finaliza cu un ritual foarte usor pentru a crea retele neuronale noi pe o frecventa noua a banilor.

Eu sunt Alexandra, ghidul tau in acest workshop. Sunt consilier in dezvoltare personala, trainer in cursuri de leadership asistate de cai si Speaker. Mereu lucrez la abundenta din interior, ceea ce vei invata si tu. Vom vorbi despre 10 canale care ar putea sa fie blocate, iar acest workshop va fi unul experiential. Vei avea materiale de lucru si scurte sesiuni de constientizare.

Eu practic aceasta metoda de cativa ani si banii vin usor la mine si din abundenta. Daca am bani, sunt fericita. Daca nu am bani, sunt fericita. O sa iti povestesc exact despre: cum am primit 5000 de euro cadou pentru o operatie de la o persona care nu este membru in familia mea, cum am reusit sa castig 1500 euro in 2 zile si cum pot accesa banii dintr-un punct de vedere vibrational. „

Contact

Organizator:

AlexaEvent

Brașov, str. 15 Noiembrie, nr. 44

0742483333


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. 15 Noiembrie, nr. 44

0742483333

Urmează în Braşov 6226

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe