Adaugă
Publicitate

intre 16:00 si 18:00 Program complet

Atelier, curs

AlexaEvent

AlexaEvent

100 lei

Imbunatățește Sesizează

690 0

Prezentare

Diete de detoxifiere? Incercari numeroase? Stradanii si esecuri?
Ce este in spatele acestui proces numit ”detoxifiere”?

Va invit la o intalnire de 2 ore in care vor fi prezentate informatii interesante despre procesul de detoxifiere, despre capcanele dietelor de detoxifiere si despre cheile de echilibrare ce ajuta la eficientizarea procesului.
Printr-un dialog cu participantii si cu ajutorul experientei personale si profesionale de peste 30 de ani incepem sa ordonam informatia dobandita si sa avem rezultate utile tuturor.
Va invit sa petrecem impreuna seara de luna plina in Fecioara din luna februarie. Semnul Fecioarei este un semn al ordinii, grijii pentru detaliu, meticulozitatii si structurarii. Luna plina face totul vizibil si actioneaza asupra apei corpului. Vom petrece impreuna doua ore interesante, intelegand mai mult despre corpurile noastre, posibilitatile lor si puterile interioare.

Detalii si inscrieri aici : https://alexaevent.ro/evenimente/webinar-cu-dr-sorina-soescu-capcane-si-chei-in-detoxifiere/

Contact

Organizator:

AlexaEvent

Brașov, str. 15 Noiembrie, nr. 44

0742483333


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. 15 Noiembrie, nr. 44

0742483333

Urmează în Braşov 6369

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe