Adaugă
Publicitate

Prezentare

Întâmpini dificultăți în utilizarea computerului?
Tehnologia a devenit nucleul în jurul căruia ne consolidăm existența motiv pentru care vă aducem în atenție o oportunitate de a economisi timpul acordat lucrului la calculator.
Vrei să afli metode noi de utilizare eficientă a programelor pe calculator?

Dacă ai peste 18 ani, studii medii finalizate, nu lucrezi în sistemul public și ai domiciliul în unul dintre judeţele regiunii Centru: Brasov, Covasna, Harghita, Alba,Sibiu,Mureș poți participa la curs!

Obiectivele acestui curs sunt acumularea de cunostinte, deprinderi si atitudini cu directionare spre editor computerizat, editor de calcul specializat, stocarea si managementul informatiei, prezentarea acesteia, intelegerea oportunitatilor si riscurilor utilizarii Internetului si a corespondentei electronice, schimbul de informatii si colaborare, creativitatea, inovatia, cercetarea.
Cursul vine in intampinarea dezvoltarii capacitatii de a cauta, a colecta si prelucra in mod organizat si sistematic informatiile

Informatii / Rezervari la nr. tel.: 0724305534

Organizatori: Asociația Română a Tinerilor cu Inițiativă (ARTI) în parteneriat cu SIVECO România și Pro Vobis – Centrul Național de Resurse pentru Voluntariat


Etichete:

curs , comunicare , voluntariat , asociatie , Centrul Regional de Formare Antreprenoriala , ARTI , SIVECO , Pro Vobis

Contact

Urmează în Braşov

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe