Adaugă
Publicitate

Prezentare

27-28 ianuarie 2018

TREC (Terapia în Relaxare Conștientă) a apărut în urma unor studii de peste 20 de ani, ale hipnoterapeutului Tudor Borza, care au avut ca scop găsirea unei forme de terapie cât mai la îndemâna omului modern. Ea folosește puterea minții care creează noi protocoale de funcționare ce permit armonizarea corpului, a emoțiilor și a minții.

Tehnica presupune să îți reprezinți exercițiul terapeutic în minte și să îl trăiești cu toată ființa ta, atât cât ai disponibilitate în acel moment.

 • Cum ar fi să ai un instrument care poate aduce echilibru în ființa ta atât la nivel fizic, cât și emoțional?
 • Cum ar fi să poți folosi eficient un instrument terapeutic în condiții de siguranță fără să ai pregătiri avansate în domeniul terapiei?
 • Cum ar fi să poți oferi clienților tăi rezultate rapide, reale, în eliberarea de suferințele pentru care au căutat asistență?
 • Și cum ar fi să le poți face pe toate acestea de mai sus, simplu, ușor, folosind doar ceea ce este la îndemâna ta întotdeauna: mintea și corpul tău?

Terapia în Relaxare Conștientă este o formă de terapie care a luat naștere din nevoia de a găsi o metodă simplă și eficientă, care să poată fi folosită atât de terapeuți, cât și de oricine are nevoie să calmeze sau chiar să vindece o suferință fizică sau emoțională; rezultatele depind numai de gradul de implicare în exercițiu.

TREC este:

 • Naturală, sigură și eficientă;
 • Ușor de folosit;
 • Nu implică substanțe;
 • Te face să te simți cu adevărat bine;

TREC poate fi folosită:

 • Să-ți îmbunătățești starea de sănătate (probleme de imunitate, alergii, diabet, eliberare de stres, insomnii, depresii, anxietate etc.);
 • Să intervii concret asupra unor probleme care țin de funcționarea corpului tău la nivel fizic (dureri musculare, accelerarea vindecării după intervenții chirurgicale, atenuarea durerilor);
 • Să-ți crești pofta de viață;
 • Să renunți la obiceiuri nocive (fumat, mâncat excesiv, etc.);
 • Echilibrarea la nivel psiho-emoțional;

TREC are capacitatea de a te pune în contact cu ființa ta profundă și de a-ți aduce în prim plan nevoile și dorințele tale reale. De aceea este un instrument foarte important pentru oricine dorește să-și crească puterea de a face față provocărilor vieții.

Cursul dedică părții practice peste 60% din timpul de lucru, restul fiind ocupat cu explorarea noțiunilor precum: rolul relaxării în vindecare, tehnici de respirație, legile minții, conștientizarea corpului.

Poți fi și tu unul dintre aceia care își ajută semenii, indiferent că faci asta acasă, în familie, ajutându-i pe cei dragi sau în cabinetul de terapie, decizia îți aparține.

► Tudor Borza are peste 20 de ani de experiență de lucru cu hipnoza, timp în care a dezvoltat și propriile tehnici de terapie, aducând inovație în modul de construcție al metaforei și scriptului de lucru (cunoscut pentru intervențiile de succes în: diabet, pareză, adicții, autism, disfuncții sexuale, atacuri de panică …). A colaborat cu peste 1800 de persoane pe care le-a ajutat să experimenteze cel puţin o transă, individual sau în grup.

În prezent este Trainer (formator certificat de CNFPA), Trainer NLP, consilier în dezvoltarea personală şi Hipnoterapeut certificat la nivel internaţional de către International Hypnosis Association, membru al American Hypnosis Association, membru al American Alliance Of Hypnotists, trainer al Association for NLP-UK, preşedinte al Asociaţiei Europene de Hipnoză.

Detalii privind înscrierea:

 • Preț: 200 euro.
 • Maximum de participanţi: 25 cursanţi
 • Durata: 2 zile.

Pentru informatii si inscrieri:

Alexandra – 0742483333 sau

* Asociația Europeană de Hipnoză îşi rezervă dreptul de a-şi selecta candidaţii potrivit criteriilor proprii generale de admitere la cursurile de formare profesională pe care le organizează.

Contact

Organizator:

AlexaEvent

Brașov, str. 15 Noiembrie, nr. 44

0742483333


Contactează realizatorul articolului

Alexandra Condur

0742483333

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Bulevardul 15 Noiembrie, Brasov

Urmează în Braşov 6388

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe