Adaugă
Publicitate

Prezentare

Librăria Șt. O. Iosif împreună cu echipa EquilibruPsi îl invită pe piticul tău pe ”Tărâmul Imaginației. Întâlnire cu poveștile terapeutice și cu bucuria de A fi”, într-o aventură creativă menită să-i dezvolte fantezia, aptitudinile de comunicare, memoria și atenția prin povești, jocuri, culori, sunete și imagini.

Despre ce este vorba? Vom explora împreună cu copiii lumea fanteziei prin tehnici creativ-expresive precum: povestirea, desenul, colajul, modelajul, jocul de rol, dansul, muzica și multe alte surprize pe care le vom pregăti cu grijă înainte de fiecare atelier.

Ce vom face? Vom citi povești, vom intra în pielea personajelor, vom experimenta situații nemaiîntâlnite, vom crea ritmuri și melodii cu instrumente Orff, vom deveni autorii unor opere de artă originale și ne vom îndulci cu ceaiuri aromate de la TeaGarden.

Alături de copiii între 3 și 10 ani, în acest drum explorator vor fi psihopedagogii Alina Moldovan și Camelia Bota.

Când? Joi, în săptămânile impare, între orele 18-19.

Cum particip? Pe baza unei înscrieri prealabile la oficiul librăriei Șt. O. Iosif, în limita a 10 participanți la un atelier.

Informații suplimentare: psih. Camelia Bota - 0746256148

Contact

Organizator:

Equilibrupsi

Brașov, str. Postăvarului, nr. 43

0746256148


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

str. Muresenilor Nr. 14, 500030 Brasov

0268 477799, 0268 478595

Urmează în Braşov 6317

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe