Adaugă
Publicitate

- intre 18:00 si 13:00 Program complet

Atelier, curs

Pensiunea Inspire View

Arbex Art Decor

1440 lei

Imbunatățește Sesizează

1969 1

Prezentare

Un proiect destinat persoanelor care doresc sa invete, sa practice, sa experimenteze si sa evolueze in domeniul picturii, alaturi de un  profesionist.

Editia de iarna care se va desfasura la Predelut in judetul Brasov este una de atelier, iar ca tema predominanta se va studia portretul si corpul uman, dar si natura statica.

Sesiunile de lucru se desfasoara in prezenta pictorului profesionist Tudor Francu, instructorul artistic al taberei inca de la debut, din 2009.  

Activitatile de specialitate se imbina in timpul taberei cu activitati creative si recreative de grup: socializare, energizare, divertisment de timp liber.

”Tabara de pictura este un prilej nemaipomenit sa descoperi oameni minunati si sa te redescoperi ca si artist/copil. Am retrait jocurile copilariei, am ras si am cantat, emotii ce ne-au inspirat in realizarea noilor picturi. Cu ajutorul lui Tudor am capatat increderea de care aveam nevoie pentru a continua pe aceasta directie artistica si a vedea lumea in culori. Pictand si repictand ajungi sa intelegi micile taine care in final te ajuta sa desavarsesti creatia. Multumesc Tudor & Simona!!!” – marturie a unei participante la o tabara anterioara. 

Portretul si corpul uman, tema predominanta a acestei editii constituie o provocare dupa ce in editiile anterioare s-a studiat si practicat peisajul, natura statica, pictura abstracta.

Oportunitati care decurg din participarea la o tabara de pictura organizata de Arbex Art Décor:

  1. Discount de artist pe viata la toate serviciile de inramare realizate la atelierul de inramari profesionale Arbex Art Decor ( intreaba-ne despre asta)
  2. Posibilitate de a expune in cadrul expozitiei anuale de primavara organizate de Arbex Art Décor
  3. Vei primi o diploma de participare la tabara de pictura, diploma care pe unele persoane participante le-a ajutat sa se inscrie in asociatii artistice de profil, portofoliul de lucrari fiind insa cel care a deschis usile.

 

Detalii despre taberele noastre gasiti pe blogul dedicat taberei:  http://tabarapictura.wordpress.com sau pe pagina de facebook https://www.facebook.com/TabaraDePicturaHobbyArt

Parteneri media: www.121.ro. www.granturi.ro, www.businesswoman.ro, www.pasiunea.eu, www.4arte.ro, www.arta-inramarii.ro, www.deco-perete.ro , www.avocatnet.ro, www.adelaparvu.com, www.zilesinopti.ro, www.metropotam.ro, www.garbo.ro, www.decorette.ro, www.bizbrasov.ro, www.vreauarta.ro, www.artout.ro

Contact

Organizator:

Arbex Art Decor

Baia Mare, str. bd Unirii, nr. 23

0726 366 951


Contactează realizatorul articolului

Simona Polhac

0726 366 951

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Pe Tarina, nr. 12

0730 154 445

Urmează în Braşov 5559

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe