Adaugă
Publicitate

- de la 18:00 Program complet

Atelier, curs

Pensiunea Inspire View

Arbex Art Decor

1840 lei

Imbunatățește Sesizează

1179 1

Prezentare

Tabara de pictura Hobby Art ( pentru adulti) editia de iarna ofera un cadru de practica si invatare sub indrumarea unui artist plastic profesionist. Tabara are un specific de atelier, va avea loc in februarie, 7 zile in apropiere de Bran si se adreseaza persoanelor care au mai pictat, tabara de iarna fiind pentru nivel intermediar.
Vino daca iti doresti o saptamana doar pentru tine, sa te dedici pasiunii tale practicand si descoperind lucruri noi alaturi de persoane preocupate ca si tine de pictura. Atmosfera este de fiecare data stimulativa, subiectele si activitatile pe care le vom aborda vor fi inspirate de voi, nu vor lipsi demonstratiile de pictura puse in scena de instructorul artistic al taberei, artistul plastic Tudor Francu iar in plus vom avea parte si de activitati de seara relaxante si distractive. Pregatim pentru Seara tematica ( deja o constanta in fiecare tabara) ceva creativ si haios. Programul va fi trimis pe email doar persoanelor inscrise.

Detalii si inscrieri pe site , linkul alaturat https://tabaradepicturahobbyart.org/2018/11/08/tabara-de-pictura-hobby-art-editia-de-iarna-2019/

Last minute: 2 locuri la 1580 lei ( cazare in camera dubla, 3 mese/ zi, acces la toate activitatile).

Parteneri: https://www.Deco-perete.ro, www.arta-inramarii.ro, https://www.craftmall.ro

Contact

Organizator:

Arbex Art Decor

Baia Mare, str. bd Unirii, nr. 23

0726 366 951


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Pe Tarina, nr. 12

0730 154 445

Urmează în Braşov 6378

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe