Adaugă
Publicitate

- intre 19:00 si 12:30 Program complet

Atelier, curs

Pensiunea Inspire View

Arbex Art Decor

1530 lei

Imbunatățește Sesizează

2142 0

Prezentare

Arbex Art Decor te invita sa-ti incepi noul an intr-o atmosfera creativa, alaturi de persoane pasionate ca si tine, de pictura. Tabara de pictura Hobby Art care se va desfasura la o pensiune in zona turistica Bran- Moieciu in perioada 21- 28 ianuarie 2017 este dedicata persoanelor adulte care stiu sa picteze si isi doresc sa evolueze sub indrumarea unui profesionist, in persoana artistului plastic bihorean Tudor Francu, instructorul de pictura al Taberei de pictura Hobby Art din 2009.

Editia din ianuarie a taberei de pictura Hobby Art propune o tema mai apropiata de „realism” si de realitate, accentul fiind pus pe desen, pe studiul formelor si pe metoda de lucru flamanda ( tehnica flamanda in ulei). Stapanirea desenului ( adica controlul aspra formei) si tehnica de lucru flamanda sunt doua aspecte interconectate, primul fiind, de fapt, baza, fundamentul pe care s-a dezvoltat atat pictura Marilor Maestri din trecut, cat si modalitatile de expresie realist-contemporane.

Programul va fi presarat ca de fiecare data, in timpul liber cu activitati recreative, distractive, de grup. Nu va lipsi seara tematica, asa cum ne-am obisnuit de cateva editii incoace, precum si experienta surpriza pe care imi place s-o ofer celor care ne sunt alaturi la inceput de an.

Detalii si inscrieri pe blogul taberei https://tabarapictura.wordpress.com/2016/10/19/tabara-de-pictura-hobby-art-editia-de-iarna-2017/

Contact

Organizator:

Arbex Art Decor

Baia Mare, str. bd Unirii, nr. 23

0726 366 951


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Pe Tarina, nr. 12

0730 154 445

Urmează în Braşov 6090

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe