Adaugă
Publicitate

intre 10:00 si 18:00 Program complet

Atelier, curs

AlexaEvent

AlexaEvent

369 lei

Imbunatățește Sesizează

515 0

Prezentare

Problemele de greutate au ajuns să fie o preocupare majoră a oamenilor în aceste zile. Trăim în perioada în care suntem bombardați cu materiale despre cum ar trebui să arătăm pentru a fi frumoși și sănătoși.

Ni se induce constant ideea că dacă nu arătăm într-un anumit fel, nu avem o anumită greutate și nu ne încadrăm într-un standard dictat de alții, nu suntem buni, nu suntem în stare, nu merităm să fim fericiți, apreciați, iubiți, Deja am ajuns să credem că acceptarea noastră de către restul societății depinde de felul în care arătăm, de kilogramele pe care le avem mai exact. S-a ajuns ca greutatea să fie o obsesie. Am fi capabili să răbdăm foame, să ne supunem la diete drastice doar pentru a ajunge la greutatea pe care credem că ar trebui să o avem pentru a putea accesa fericirea.

  • Dar de unde vine această obsesie?
  • De unde știm că greutatea noastră nu este bună?
  • Cine ne-a spus că dacă avem câteva kilograme în plus nu merităm să fim iubiți, nu merităm să fim mulțumiți de noi și nu merităm să reușim în viață?
  • De când ceea ce ne spun alții este mai important decât ceea ce simțim și cum ne simțim noi?
  • De când este mai important să arătăm pe placul lumii și nu să ne concentrăm să vedem dacă ne simțim bine cu noi înșine?
  • De când a ajuns greutatea să fie dictatorul vieții noastre?
  • Dar mai ales cine am fi noi dacă ne-am iubi necondiționat așa cum suntem și ne-am accepta ca fiind unici?
  • Desigur pentru unii ceea ce am scris până acum poate să ridice semne mari de întrebare: „Cum adică să nu fie o problemă pentru că am câteva kilograme în plus? Cum poate să spună că a fi gras nu este rău, când doar asta aud peste tot? Cum poate să spună cineva că este important cum mă simt eu cu mine și nu ce spune lumea? Eu știu că tot ceea ce fac trebuie să fie pe placul tuturor altfel cum aș putea să mă integrez in societate? Nu, e clar că dacă am câteva kilograme în plus sunt defect și nu merit absolut nimic până ce nu voi slăbi!”

Recunoști tiparul de gândire? Dar de ce unii pot mânca mult și nu se îngrașă, în timp ce alții pun pe ei kilograme și dacă doar se uită la mâncare? De ce ne îngrășăm doar de la un anumit moment al vieții și nu mai repede? Ce s-a întâmplat în viața noastră înainte de a începe să punem kilograme în plus? Ce traume provoacă dezechilibrele alimentare și cum le putem recunoaște? De ce este atât de multă lume cu probleme de greutate? De ce copiii au aceste probleme? Dar mai presus de toate: de ce ne urâm atât de mult pentru că nu mai avem greutatea cu care ne-am obișnuit?

Pentru că aceasta este marea problemă, de fapt: neiubirea de sine. Despre toate acestea și multe altele te invit să afli participând la un atelier online în zilele de 23-24 ianuarie 2021, între orele 10-18.30 (cu pauze).

https://alexaevent.ro/evenimente/problemele-de-greutate-cu-dr-edith-kadar-seminar-online/

Contact

Organizator:

AlexaEvent

Brașov, str. 15 Noiembrie, nr. 44

0742483333


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. 15 Noiembrie, nr. 44

0742483333

Urmează în Braşov 6369

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe