Adaugă
Publicitate

Prezentare

Ceea ce vă propun să descoperiţi în acest atelier este cartea modificată, o formă a jurnalului creativ în care fiecare va avea ocazia să își rescrie și recreeze propria poveste de viață. Vom lucra pe vindecarea acelor aspecte din copilărie care încă ne influențează prezentul și nu ne dau voie să ne manifestăm potențialul.

Ca formă de lucru în artterapie, sensul acestei activităţi este profund. Vorbim despre rescrierea poveştii de viaţă. La început primeşti o carte scrisă, dar stă în puterea ta să modifici scenariul după cum doreşti. Şi poţi să o faci atât prin cuvinte, cât şi prin imagini. Cartea modificată îţi dă posibilitatea ca prin metaforă şi simbol să reconstruieşti ceea ce ai pierdut şi să faci schimbări acolo unde îţi doreşti.

Vei invăța o tehnică de lucru pentru vinecarea copilului interior interior pe care o vei putea folosi și acasă. Procesul de vindecare și transformare va începe aici și îl vei continua în viața ta de zi cu zi.

Din punct de vedere practic, este vorba despre a aplica diverse tehnici artistice prin care fiecare îşi modifică după cum doreşte cartea pe care o va primi, astfel încât ea îşi va pierde forma şi scopul iniţial şi va deveni o modalitate de expresie a trăirilor şi gândurilor celui care o transformă.

Tehnici folosite: colaj, modelaj, vizualizare creativă.

Când are loc atelierul: duminică, 24 noiembrie, de la ora 12

Unde: strada Iuliu Maniu nr. 32

Durata atelierului: aproximativ 3,5 ore

Cost: 120 de lei (include cartea, tot felul de materiale care vă vor stimula creativitatea, ceva dulce, ceai, apă).

Atelierul este adresat adulţilor.

Facilitator: Raluca Robu, psiholog cu formare în Evaluarea şi Consilierea Experienţială a Adultului, Copilului, Cuplului şi Familiei în cadrul Societăţii de Psihoterapie Experenţială Română (SPER).

Locul se rezervă prin achitarea unui avans de 60 de lei în cont (nereturnabil în cazul în care nu ajungeți la atelier).
Înscrierile se fac prin mesaj pe pagina de Facebook sau pe email menţionând numele, vârsta și un număr de telefon.

Contact

Organizator:

Artterapie Brasov

Brașov, str. Iuliu Maniu, nr. 32

0721439717


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Iuliu Maniu, nr. 32

0721439717

Evenimente similare 521

Urmează în Braşov 5556

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe