Adaugă
Publicitate

Prezentare

„Relațiile, la fel ca și fotbalul, politica, religia și femeile, sunt un subiect despre care se știe și se vorbește mult în teorie, dar dacă privim practica… lucrurile stau diferit. Cât privește relația de cuplu… eh, aici cu toții suntem ași la teorie; practica se poate observa ușor cand întâlnești un cuplu după felul în care se privesc (sau nu se mai privesc), felul în care își vorbesc (sau nu își mai vorbesc), felul în care se ating (sau se feresc de orice atingere de parcă ar fi leproși), felul în care se ascultă unul pe celălalt (sau se ignoră).

Nu există o rețetă general valabilă pentru a face ca o relație de cuplu perfectă. Nu există așa ceva: nici rețetă sau sfat aplicabil și nici relație perfectă. Există relații care ne ajută pe fiecare dintre noi să ne cunoaștem, să ne perfecționăm sau să ne distrugem. Alegerea ne aparține. Fericirea sau nefericirea într-o relație de cuplu sunt alegeri personale, iar responsabilitatea aparține în totalitate celui care a ales. Ce face diferența? Ceea ce ne împinge spre relații.

Dacă în interiorul nostru suntem devastați de suferință, de traume vechi nevindecate, ne vom arunca în brațele primului venit în calea noastră fără să stăm prea mult pe gânduri, sperând ca cel/cea întâlnit(ă) să ne vindece. Iar această nevoie va fi confundată cu iubirea cea mare. Și iată prima minciună, primul punct slab al relației și care se va dovedi cuiul ce va sparge în scurt timp iluzia.

Dacă intrăm într-o relație din nevoie de orice fel, cu așteptări și speranțe ca noi să ne schimbăm sau să îl/o schimbăm pe celălalt, totul se va prăbuși mai devreme sau mai târziu. Dar atunci când lucrăm cu noi, scoatem la suprafață rănile vechi, vindecăm și îi iertăm pe cei care ne-au rănit pentru a nu ne răzbuna pe altcineva, facem curat în noi pentru ca oricine intră în viața noastră să fie primit cu iubire și fără așteptări. Atragem în viața noastră parteneri după chipul și asemănarea noastră. Doar atunci când noi vom fi echilibrați din punct de vedere emoțional vom atrage un om la fel de echilibrat.

Detalii si inscrieri aici : https://alexaevent.ro/evenimente/relatia-de-cuplu-cu-dr-edith-kadar-seminar-online-2021/

Contact

Organizator:

AlexaEvent

Brașov, str. 15 Noiembrie, nr. 44

0742483333


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. 15 Noiembrie, nr. 44

0742483333

Urmează în Braşov 6391

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe