Adaugă
Publicitate

intre 09:00 si 18:00 Program complet

Atelier, curs

Academia Heidi

Academia Heidi

600 lei/persoană, discout pentru grupuri

Imbunatățește Sesizează

2041 0

Prezentare

De mai bine de 25 de ani, această metodologie funcţionează pentru mii de părinţi şi este revizuită la câţiva ani, pentru a îngloba noile descoperiri care s-au dovedit eficiente în domeniu. Discutăm despre tehnici avansate de parenting, de care foarte mulţi consilieri parentali, psihologi sau experţi în parenting nici măcar nu ştiu!

BENEFICII: Acest curs te ajută să răspunzi la probleme, în loc să reacţionezi la ele. Îţi oferă un plan de parenting eficient, care îţi va reduce frustrarea şi îţi va oferi răbdare şi încredere. Îţi va oferi un stil de parenting echilibrat, astfel încât vei obţine cooperare, nu obedienţă. Vei creşte încrederea de sine, atât a copilului, cât şi a ta, ceea ce creşte motivaţia internă de a face lucruri. Vei obţine cooperarea copilului, fără testări, mite, bonusuri sau jocuri de putere. Îţi vei putea învăţa copilul să devină independent şi responsabil, renunţând treptat la control. Îţi vei putea învăţa copilul să-şi rezolve singur problemele şi să ia decizii responsabile, fără sa fii nevoit să-l salvezi de fiecare dată. Te va ajuta, pe tine şi pe copilul tău, să fiţi calmi în faţa situaţiilor dificile, fără crize şi trântit uşi. Vei şti să comunici asertiv despre valorile tale, reguli, aşteptări şi îngrijorări, fără a ţine prelegeri, fără a ameninţa sau a da vina pe alţii, astfel încât copiii să-ţi asculte şi să-ţi respecte nevoile. Vei înţelege ce se află în spatele comportamentelor negative, cum să le previi şi cum să le rezolvi, în funcţie de situaţie. Vei elimina problemele comportamentale prin tehnici de disciplină, fără a pedepsi. Vei creşte sentimentul de “Togetherness” în cadrul familiei tale, unde fiecare va şti care-i este rolul. Îţi vei îmbunătăţi consistenţa şi abilitatea de a recunoaşte sfaturile greşite pe care le primeşti.

Se adresează: părinţilor, bunicilor, bonelor, cadrelor didactice

TRAINER: Urania Cremene este certificată Parent’s Toolshop Inc SUA din anul 2010 şi deţine în exclusivitate această licenţă în România. Este Trainer, Master Trainer, Coach, Facilitator de programe şi mamă a unui băieţel de 3 ani şi jumătate.

IMPRESII DE LA CURS:

Traian Cristea, manager de hotel, tată al unei fetiţe de 4 ani: "Mi-a plăcut foarte mult acest workshop. Atmosfera este relaxantă şi cumva ca acasă, oamenii pe care i-am întâlnit sunt speciali şi am învăţat mult despre mine, despre copii şi despre familie, în general. Fata mea este foarte independentă şi foarte smart. Ne-a pus la zid de multe ori şi n-am ştiut cum să reacţionăm. Sper ca lucrul ăsta să se schimbe. O să trimit şi bunicile …"

Mihaela Scarlat, mamă a 3 copii adulţi şi bunică a 2 nepoţi gemeni, de 2 ani: "Tocmai m-am reîntors de la un workshop de-al Uraniei. Sunt atât de încântată că, bunică a doi nepoţei de 2 ani, am înţeles în sfârşit ce înseamnă educaţia unui copil! Mi-ar fi plăcut să am şansa să învăţ aceste tehnici când mi-am crescut cei 3 copii. Poate că multe din greşelile pe care le-am făcut ar fi putut fi evitate… Sunt lucruri pe care nu mi le-a spus nimeni niciodată şi nici n-am auzit de ele până acum, deşi am fost director de bancă şi am avut parte de multe cursuri. Mulţumesc pentru şansa de a creşte 2 nepoţi fericiti! Promit că manualul pe care l-am primit la curs va arăta mai uzat decât cartea mea de bucate!"

Gabriela Iliescu, manager de Resurse Umane, mamă a unui băieţel de 3 ani: "Workshopurile Uraniei sunt pline de umor şi extreme de relaxante. Nu am discutat despre concept de parenting în general – ceea ce am experimentat la alt curs de parenting, ci am învăţat practic ce să facem şi ce să spunem în situaţii specifice. Am recomdandat acest workshop tuturor celor pe care-i cunosc şi care au copii. De când am fost la acest workshop, am rezolvat o problemă foarte spinoasă pentru mine şi familia mea: somnul copilului meu de 3 ani. Mulţumesc!"

Sorin Videlea, vicepreşedinte al unei companii multinaţionale, tată a unei fetiţe de 6 ani: "Sunt tată de week-end de când fetiţa mea avea mai puţin de 2 ani, când eu şi cu mama ei ne-am despărţit. Acum are 6 şi foarte mulţi ani n-am ştiut să relaţionez cu ea, n-am înţeles nevoile ei şi nici cum să răspund foarte multor situaţii pe care eu le consideram fără ieşire. O sunam pe mama ei de câteva ori pe zi şi o întrebam ce să fac. Acum totul îmi este mult mai clar şi am convingerea că tot ceea ce am învăţat mă va ajuta să fiu cu adevărat tată pentru Miruna."

Mai multe detalii şi înscrieri: http://www.academiaheidi.ro/cursuri-pentru-parinti/parenting-cu-urania-cremene/


Etichete:

copii , curs , parinti , Academia Heidi , familie

Contact

Organizator:

Academia Heidi

Brașov, str. Apulum, nr. 3

0722941455


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Apulum, nr. 3

0722941455

Urmează în Braşov 5665

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe