Adaugă
Publicitate

Prezentare

"Dansul este un poem in care fiecare miscare este un cuvant" (Mata Hari)
Redescoperiti-va si reinventati-va prin traire si muzica in tangoul argentinian!

Cursul de tango, organizat de Tango Nada Mas Brasov, se va desfasura in fiecare marti, de la ora 19, in Liceul Aprily Lajos (sala festiva, corpul C), str. Dupa ziduri nr.3.

"Tangoul argentinian este un dans social si un gen muzical care provine din Buenos Aires ( Argentina ), cu influente din cultura spaniola si africana, iar dansurile din ceremoniile candombe ale fostilor sclavi au ajutat la "modelarea" tangoului zilelor noastre.
Fundamental in Tango este "mersul impreuna cu partenerul si muzica", - muzicalitatea fiind un element foarte important in tango. In dans, domnii invita doamnele sa "paseasca" pe muzica, apoi le acompaniaza. Un bun dansator este cel care te face sa "vezi" si sa simti muzica.
Tangoul argentinian se bazeaza pe improvizatie si nu are varsta.

Astazi exista diverse stiluri de tango: tango argentinian, tango uruguayan, ballroom tango (stil american si international introdus in 1922 in repertoriul competitiilor sportive ).
In SUA, tangoul argentinian este adesea confundat cu ballroom tango, desi acesta din urma este un derivat al tangoului argentinian".

Venim in intampinarea iubitorilor de tango care doresc foarte mult sa invete acest dans cu o oferta speciala: 50 lei/persoana pentru 4 lectii si 4 practica.
Beneficiaza de aceasta oportunitate cei inscrisi in data de 20 si 21 februarie 2011.

 

  • studio-nada-mas-tango-argentinian-brasov5
  • studio-nada-mas-tango-argentinian-brasov1
  • studio-nada-mas-tango-argentinian-brasov2
  • studio-nada-mas-tango-argentinian-brasov3
  • studio-nada-mas-tango-argentinian-brasov4

 

Inscrierile se pot face pe site-ul scolii de dans, accesand urmatorul link http://www.tangobrasov.ro/inscriere-tango-brasov.php
Pentru mai multe informatii:
Telefon: 0723.593.693
Email:


Etichete:

Tango , tango argentinian , tango brasov , Tango Nada Mas , curs , Liceul Aprily Lajos

Contact

Organizator:

Tango Brasov

0729123555


Loc de desfășurare:

Str. Dupa ziduri nr.3, Brasov

Urmează în Braşov 5556

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe