Adaugă
Publicitate

Prezentare

Vă invităm să experimentați o artă și un meșteșug vechi. Va oferim ocazia de a participa la o demonstrație de confecționare a hârtiei manuale în tehnica vechilor meșteșugari, urmată de executarea unei litere miniate, inspirată din documentul de epocă - Protocolul judelui de târg, Sighișoara, 1487 - manuscris cu o decorație deosebită, cu înflorituri.
Aveți ocazia să experimentați, realizând propria filă de hârtie manuală, în care veți putea insera elemente vegetale, presate si uscate de noi în prealabil.

Miniatura pe care o veți picta cu culori de apă (acuarele) va fi înrămată, devenind astfel un obiect decorativ potrivit pentru a îmbogăți ambianța căminului dumneavoastră sau pentru face un cadou personalizat pentru cei dragi.

Atelierul se adresează si celor neinițiați în arta desenului, lucrându-se după model si sub directa noastră îndrumare.

Taxa de participare este de 80 lei, iar materialele sunt incluse.

INSCRIERI: prin mesaj cu titlul "Hârtie manuală" la , împreună cu datele dumneavoastră de contact (număr de telefon și nume complet).

Participanții pot fi copii peste 12 ani și adulți.

Atelierele sunt susținute de artiștii vizuali Georgiana Gamalie Victoria și Ioan - Aron Țăroi, membri ai Asociației Culturale Artessentia, asociație aflată în Scheii Brașovului

Contact

Organizator:

Asociatia Culturala Artessentia

Brașov, str. Ceahlau, nr. 2


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Prundului, nr. 1, et. 1

0763390289, 0762633745

Urmează în Braşov 6377

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe