Adaugă
Publicitate

Prezentare

Acest atelier se adresează celor ce își doresc să învețe, să se dezvolte, dar în același timp să ajute! Este momentul să ne implicăm!

Cum mă înscriu?

Completează formularul din pagina. Vei primi detaliile de plată ale Asociația Claudia Încă o Șansă

Toți ne dorim să trăim în pace și armonie, să fim fericiți însă de multe ori nu reușim( asta nu înseamnă că nu vrem) înseamnă că nu știm cum sau dacă ajungem să știm ne este greu să punem în practică ce-am învățat. De aici și vorba:,, teoria ca teoria, practica ne omoară,,.Te-ai întrebat de multe ori de ce nu poți să dormi când tu vrei asta, de ce nu poți să renunți la o relație când îți dorești asta, de ce nu poți fi curajos când ai o stare se panică, de ce nu poți să îți ții gură închisă când tu îți dorești asta, de ce nu poți să iei decizii când tu îți dorești asta și tot așa, lista poate continuă.De ce?!Există un răspuns pe care toți îl știm; conștient sau inconștient, toți îl știm. Pasul doi este să reușim să integrăm ce știm în viața de zi cu zi. Să trăim în PREZENT, in aici și acum, ieșind din buclă timpului trecut- viitor- ieșind din iluzie. Cum facem asta? Trăind conștient, acționând nu reacționand, alegând conștient nu ,, pe pilot automat’’, tăind ca un om nu ca un biorobot, creând noi rețele neuronale generate de noi comportamente, făcând altfel ca să obținem altceva. Dacă îți dorești să împărtășim noi secrete ale minții și cum să lucrăm cu ea, te Invit să …Despre ce vom povesti:•tehnici de liniștire a minții- poziția Observatorului.•Tehnici de echilibrare și centrare pe sine.•Tehnici de energizare și încărcare a celor trei baterii umane( psihic, emoțional și fizic)•,,Pastile spirituale’’ de somn; ce sunt și cum le folosim!•Eu și corpul meu, mintea mea; Îl, o stăpânesc eu pe el/ea sau mă stăpânește el/ea pe mine?!? Cum măsor asta? •Cum elimin stresul, anxietatea, depresia, boala din corpul și viața mea liniștind mintea. •Cum armonizez mintea, emoțiile și corpul fizic.

Detalii si inscrieri aici : https://alexaevent.ro/evenimente/atelier-caritabil-medicamente-spirituale/

Contact

Organizator:

AlexaEvent

Brașov, str. 15 Noiembrie, nr. 44

0742483333


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. 15 Noiembrie, nr. 44

0742483333

Urmează în Braşov 6388

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe