Adaugă
Publicitate

intre 10:00 si 17:30 Program complet

Atelier, curs

AlexaEvent

AlexaEvent

494 lei

Imbunatățește Sesizează

998 0

Prezentare

MĂȘTILE IMUNITĂȚII
Atelier de Împuternicire cu Dr. Sorina SOESCU și Cristela GEORGESCUDetalii si inscrieri aici : https://alexaevent.ro/evenimente/mastile_imunitatii/Starea de incertitudine existentă în lume la ora actuală pune la încercare fragilul echilibru al nivelurilor corpului.
Este nevoie mai mult ca niciodată să accesăm puterea noastră interioară pentru a ne menține în echilibru. Acest lucru se poate realiza și prin cunoașterea și înțelegerea simplă și clară a diferitelor aspecte ale imunității. Măștile sunt o realitate. E nevoie să învățăm să ne raportăm eficient la ele.
Partea I: Ce sunt și cum/unde se poartă măștile imunității: masca fizică, masca sufletească și masca comunitară?
Partea a II-a: Cum se îngrijesc zilnic și cum se reîmprospătează periodic cele trei măști ale imunității?Dr. Sorina Soescu și Cristela Georgescu colaborează după un nou model de sinergie profesională și umană. O bază comună de cunoaștere și experiențe practice diferite au generat completare și îmbogățire, rezultând într-o viziune comună îmbrățișată de un medic și de un practician. Această viziune este fundamentul pentru consultații personale (Consultatii Complete) sau educație/mentorat de grup (Ateliere de Împuternicire), instrumente utile persoanelor aflate în procesul de restabilire și de menținere a echilibrului fizic, energetic, intelectual și sufletesc.Detalii si inscrieri : https://alexaevent.ro/evenimente/mastile_imunitatii/

Contact

Organizator:

AlexaEvent

Brașov, str. 15 Noiembrie, nr. 44

0742483333


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. 15 Noiembrie, nr. 44

0742483333

Urmează în Braşov 6369

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe