Adaugă
Publicitate

Prezentare

Feminitatea este centrul energiei Creației. Femeia este centrul familiei. Fiecare familie este un cerc. Dacă dorești să-l tulburi, atunci o faci acționând asupra femeii.Corpul feminin este special aranjat anatomic pentru a crea viață, a purta și proteja începutul vieții, a da naștere și apoi a rezista procesului lung de creștere, de educare și de maturizare a copiilor. Sarcinile unei femei în familie sunt centrate în jurul copiilor, de aceea o femeie are nevoie să fie sănătoasă, echilibrată și mai ales, centrată pe propriul corp. O femeie are nevoie să treacă printr-un proces de auto-educație și împuternicire pentru a deveni mamă, pentru a deveni soție și pentru a-și putea menține într-o stare de echilibru întreaga familie.Sunt multe așteptări pe care societatea modernă de la are de la o femeie. Cea mai importantă și cea mai dificilă este legată de abilitatea sa de a fi mamă.Înainte de a putea să fie o mamă bună, o femeie are nevoie să știe mai multe despre Sine.Să-și înțeleagă bine funcționarea corpului fizic, să cunoască ce tip de dietă îi face bine, să-și cunoască limitele energiei pe care a primit-o la naștere și cum poate să folosească mai eficient propria baterie interioară. Nu are nevoie de multe noțiuni de anatomie sau de biochimie, dar trebuie să cunoască ce organe interioare are, ce funcții îndeplinesc acestea, cum se descurcă fiecare dintre ele și mai ales, cu ce le poate susține în situațiile de dificultate.Teme principale:1. Mini-manual despre funcționarea corpului feminin – puțină anatomie, puțină biochimie și multe metafore.Cunoștințe combinate cu sfaturi practice și exerciții simple care pot ajuta femeile să-și echilibreze corpul fizic și să aibă mai multă energie zi de zi.2. Sexualitatea feminină – o cheie ascunsă, un secret bine păzit.3. Sarcina și Nașterea – portal de trecere între stări de percepție.O femeie devine peste noapte mamă biologică, dar are nevoie de mai mult timp să devină mamă emoțional, mental și mai ales, corporal.4. Mama și copilul.Modele de relaționare: mama stăpână pe sine și mama imatură. Ghidaj folosind cei 5 Ași, abilități prezentate în Atelierele de Împuternicire anterioare (Măștile Imunității și Valurile Voinței).
5. Creșterea copilului – provocări și împuterniciri.6. Familia – grup de suport sau provocare?

Te așteptăm online pe parcursul a două zile:

Vineri, 19 Martie 2021, de la 19:00 la 22:00 (ora României)

Sâmbătă, 20 Martie 2021, de la 11:00 la 14:00 (ora României)

Detalii si inscrieri aici : https://alexaevent.ro/evenimente/atelier-de-imputernicire-cu-cristela-georgescu-si-sorina-soescu-mai-intai-mama-apoi-copilul-la-final-restul-familiei/

Contact

Organizator:

AlexaEvent

Brașov, str. 15 Noiembrie, nr. 44

0742483333


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. 15 Noiembrie, nr. 44

0742483333

Urmează în Braşov 6391

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe