Adaugă
Publicitate

intre 19:30 si 20:30 Program complet

Atelier, curs

Liceul Aprily Lajos

Tango Brasov

participarea este gratuita

Imbunatățește Sesizează

2213 0

Prezentare

In urma solicitarilor primite de la cei interesati, pentru a putea participa la lectia gratuita, aceasta se decaleaza pentru MARTI, 15 FEBRUARIE de la ORA 19.30.

Redescoperiti-va si reinventati-va prin traire si muzica in tangoul argentinian!
Miercuri, 15 februarie a.c., de la ora 19.30, in Liceul Aprily Lajos (corpul C, sala festiva), str.Dupa ziduri nr.3, alaturi de dumneavoastra vom calatori cu ajutorul muzicii, dansului si a imaginilor in Argentina anilor '20.

Studio „Tango Nada Mas" Brasov - scoala de predare exclusiva a tangoului argentinian, inaugureaza din 15 februarie 2011un nou curs pentru incepatori!
Pregatiti-va orice pantofi in care va simtiti confortabil pentru ca aceasta incursiune in lumea tangoului argentinian sa va incante mintea, trupul si sufletul.

  • studio-nada-mas-tango-argentinian-brasov5
  • studio-nada-mas-tango-argentinian-brasov1
  • studio-nada-mas-tango-argentinian-brasov2
  • studio-nada-mas-tango-argentinian-brasov3
  • studio-nada-mas-tango-argentinian-brasov4

Jurnalul Studioului "Tango Nada Mas" este un motiv de zambet, un motiv de recunostinta, un motiv de bucurie. In decursul celor doi ani de activitate am cunoscut oameni extraordinari, oameni cu inima tanguera pana la cea mai adanca pulsatie. Am intalnit si revazut oameni dragi, alaturi de care am crescut pana acum, oameni care respira tango, care insufla tango.

Cu sufletul incalzit de pasiunea pe care o impartasim si cu inima deschisa pentru tot ce ne va aduce mai bun acest an, va invitam alaturi de noi pentru a simti existenta din alta perspectiva - tango-ul argentinian ca oglindire a vietii.

Pentru mai multe informatii:
Telefon: 0729123555- Corina Raduta
Email:
Site: www.tangobrasov.ro


Etichete:

Tango , tango argentinian , tango brasov , Tango Nada Mas , curs , Liceul Aprily Lajos , demonstratie

Contact

Organizator:

Tango Brasov

0729123555


Loc de desfășurare:

Str. Dupa ziduri nr.3, Brasov

Urmează în Braşov

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe