Adaugă
Publicitate

intre 17:30 si 19:30 Program complet

Atelier, curs

Şcoala Jules Verne

Academia Heidi

80 lei până pe 22 aprilie, 100 lei în perioada 23-25 aprilie, 120 lei în ziua conferinţei

0720470132

Imbunatățește Sesizează

2248 0

Prezentare

Ştiaţi că inteligenţa umană este de multe tipuri? Putem fi inteligenţi ca matematicieni, dansatori, pictori, antreprenori, dascăli etc. Uneori poate meseria pentru care suntem făcuţi nici nu are un nume încă. Fiecare fel de inteligenţă se stimulează diferit şi implică o combinaţie diferită de simţuri. Ca să descoperim potenţialul din copiii noştri, poate fi nevoie de multe experimentări. Uneori calea e mai uşoară, mai scurtă şi atunci spunem că avem acasă un copil supradotat. Un copil care şi-a descoperit potenţialul, care este stimulat şi pus în valoare. Educaţia inteligent făcută conduce la acest rezultat.

Vorbim la conferinţă despre inteligenţa copiilor, etapelede dezvoltare, factorii de stimulare sau de inhibiţie, şi despre evaluarea complexităţii şi progresului.

Prezintă: Prof. Dr. Florian Colceag. Acesta are mai mult de 20 de ani experienţă în lucrul cu copiii supradotaţi. A obţinut multe medalii de aur la competiţiile internaţionale cu copiii pe care i-a antrenat la matematică. Este preşedintele EDUGATE şi al organizaţiei IRSCA Gifted Education România.

Mai multe detalii despre conferinţă aici: http://www.academiaheidi.ro/cursuri-pentru-parinti/inteligenta-copiilor-cum-o-evaluam-si-cum-o-stimulam/

Înscrierile se fac prin plata taxei de participare şi completarea formularului de înscriere de aici: http://www.academiaheidi.ro/inscrie-te/formular-de-inscriere-cu-plata/


Etichete:

copii , educatie , curs , conferinta , parinti , Academia Heidi , Şcoala Jules Verne

Contact

Organizator:

Academia Heidi

Brașov, str. Apulum, nr. 3

0722941455


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Str. Păltiniş, nr.6, Braşov

0733737270

Urmează în Braşov 6391

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe