Adaugă
Publicitate

- intre 14:46 si 18:00 Program complet

Atelier, curs

Centrul Cultural Reduta

400lei

Imbunatățește Sesizează

1497 0

Prezentare

Din data de 14 septembrie la Centrul Cultural Reduta Brasov va incepe o noua sesiune a cursului de fotografie si post-editare sustinut de Dan Malureanu.
Durata cursului este de doua luni, saptamanal cate trei ore de teorie si separat sedinte de practica.
Orele de teorie se desfasoara la Centrul Cultural Reduta in zilele de marti si miercuri incepand cu orele 18.00.

Lectiile au fost alese cu intentia de a acoperii nevoile si curiozitatiile unui incepator sau a unui cunascator dornic de a stii mai multe.
Se insista mai mult pe latura vizuala, de observatie, exercitu viuzual, de intelegere a principiilor fotografice si de limbaj.
Lectiile vor avea urmatoarea ordine: prezentarea cursului si realizarilor anterioare, fundamentele fotografiei, expunerea, lentila, compozitia, lumina, culoarea, spatiul si decorul, portretul si corpul. Lectiile evita tiparul fotoclubist dictat de carte si incearca sa prezinte cunostinte si metode utile folosite in fotografie print lectii interactive si inedite.

Am implinit un an de zile de la primul curs de fotografie si post-editare.
Pe intreaga durata cursul a fost imbunatatit iar materialul imbogatit pentru a da o cat mai completa si interesanta experienta.
Mai bine de 100 de pasionati de toate varstele au incheiat pregatirea oferita de cursul nostru.
Organizarea cursului, prezentarea, aspectul si continutul documentelor au fost apreciate pentru calitate, realizare si originalitate.

O mica recapitulare: Coffe table (discutii pe seama fotografiei la o cafea), practica foto si exercitii (trimise prin e-mail in format PDF), cursul foto si cursul de post-editare in format PDF (peste 150 pagini cu explicatii, exemple si fotografii).
Cursul de post-editare (Photoshop) este util pentru incepatori si raspunde direct temeticii lectiilor de fotografie amintite mai sus.
La finalul celor doua luni de practica si teorie se va elibera o diploma dovada a incheierii cursului de fotografie si post-editare.

Pentru mai multe detalii va rog accesati paginile web: www.wix.com/cursfoto/cursfoto si www.centrulculturalreduta.ro
Contact: 0747 415914 sau


Etichete:

cultura , Centrul Cultural Reduta , Fotografie , pasiune , curs , hobby , comunitate

Contact

Loc de desfășurare:

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706

Urmează în Braşov

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe